Search
Close this search box.
Ziggo pakt Sierde Vos aan

Ziggo pakt Sierd de Vos aan

Een Atletico Madrid-fan als commentator op de wedstrijd PSV – Atleti zetten; het was misschien niet de slimste beslissing van Ziggo Sport. Sierd de Vos barstte in luid gezang los toen de goalie van de Spanjaarden een pingel van Andres Guardado stopte en dat leidde tot woedende reacties bij PSV-fans.

Ook de sportzender was niet blij met Sierd’s lofzang aan Atletico, zo valt te lezen op Twitter.

“Ziggo Sport heeft kennis genomen van de commotie die ontstaan is door het feit dat Sierd de Vos tijdens het Champions League-duel met Atlético de indruk heeft gewekt blij te zijn om de gemiste penalty van PSV”, schrijft het concern. “Hoewel wij grote waarde hechten aan de journalistieke vrijheid, vonden ook wij dit reden om Sierd aan te spreken op zijn gedrag. Sierd heeft aangegeven niet de bedoeling gehad te hebben mensen voor het hoofd te stoten en begrijpt achteraf dat hij dit wel veroorzaakt heeft. Hij heeft hiervoor inmiddels spijt betuigd.”

Sierd zelf snapt alle ophef niet zo goed. “Het liedje heb ik louter en alleen gezongen omdat dat op de tribune werd ingezet. Het was ook maar bijzonder kort, in totaal zes seconden”, liet hij eerder vandaag weten.

ook interessant

Arjen Robben en zijn club Bayern München zjn in topvorm en dat mag de Wereld weten ook. De...

Luis Suárez blijft geschorst voor zijn beet in de schouder van Giorgio Chillini. De Uruguyaan mag vier maanden...

Het is een verschrikkelijke periode voor PSV-aanvaller Maxime Lestienne. De Belg verloor enkele maanden geleden onverwacht zijn moeder...

Volgens de laatste berichten was hij samen met de beeldschone hockeyster Maxime Pourquié, maar Max lijkt zijn zinnen...

Vandaag zal bekend worden wie de komende 5 jaar de voorzitter van de FIFA wordt. Sepp Blatter of...

Wat is zijn salaris, wie is zijn vriendin en is hij familie van Ruud Gullit? Alles wat je...