Search
Close this search box.
Blokland en Van geel

‘Zeker geen uittocht bij Feyenoord’

Pim Blokland, lid van de raad van commissarissen bij Feyenoord, is blij met het resultaat dat Feyenoord afgelopen seizoen behaald heeft. Hij vindt het wel jammer dat zijn club Ajax niet van de titel heeft kunnen houden.

Toch overheerst tevredenheid over de tweede plek: “Want acht wedstrijden geleden zaten wij in De Kuip bij elkaar en hoopten we dat wij de play-offs nog zouden ontlopen”, zegt Blokland. “We dreigden toen echt naar plek vijf te zakken. De reeks met zeven overwinningen en een gelijkspel, dat was een prachtige eindsprint.”

“We gaan er nu alles aan doen om de Champions League te bereiken. Dat zou ons in één klap financieel gezond maken. Ons negatief eigen vermogen is nog vijf à zes miljoen euro. Maar over het lopende boekjaar schrijven we weer zwarte cijfers. We rekenen erop dat we deze zomer spelers verkopen, maar een uittocht wordt het zeker niet. Van de transfersommen die wij ontvangen kan trainer Fred Rutten ongeveer een kwart herinvesteren.”

ook interessant

Het nieuws dat er een film uitkomt over het leven van bondscoach Louis van Gaal is een 1-aprilgrap....

Roger Federer is in zijn nopjes, want hij bereikte gisteren de vierde ronde van Wimbledon. Een paar dagen...

Daar is die weer! Mario Balotelli weigerde afgelopen week een fan een handtekening te geven en dat leidde...

Clarence Seedorf wordt de nieuwe trainer van AC Milan. Dat meldt Voetbal International zojuist. De middenvelder, nu nog...

We zien elke week wel een mogelijke scharrel van Cristiano Ronaldo voorbij komen (sla dit lijstje er maar...

Dat Fajah Lourens een sportief vrouwtje is, dat weten we wel. Maar dat ze echt goed is met...