Search
Close this search box.
Blokland en Van geel

‘Zeker geen uittocht bij Feyenoord’

Pim Blokland, lid van de raad van commissarissen bij Feyenoord, is blij met het resultaat dat Feyenoord afgelopen seizoen behaald heeft. Hij vindt het wel jammer dat zijn club Ajax niet van de titel heeft kunnen houden.

Toch overheerst tevredenheid over de tweede plek: “Want acht wedstrijden geleden zaten wij in De Kuip bij elkaar en hoopten we dat wij de play-offs nog zouden ontlopen”, zegt Blokland. “We dreigden toen echt naar plek vijf te zakken. De reeks met zeven overwinningen en een gelijkspel, dat was een prachtige eindsprint.”

“We gaan er nu alles aan doen om de Champions League te bereiken. Dat zou ons in één klap financieel gezond maken. Ons negatief eigen vermogen is nog vijf à zes miljoen euro. Maar over het lopende boekjaar schrijven we weer zwarte cijfers. We rekenen erop dat we deze zomer spelers verkopen, maar een uittocht wordt het zeker niet. Van de transfersommen die wij ontvangen kan trainer Fred Rutten ongeveer een kwart herinvesteren.”

ook interessant

Ajax heeft Juventus uitgeschakeld in de Champions League. Echt waar. Kun jij het al geloven? Niets zo leuk...

Hij is uitgegroeid tot absolute publiekslieveling, en Ajax schuwt de nodige nullen bij het salaris van Dusan Tadic...

Het WK staat voor de deur en anders dan voorheen speelt het WK zich niet af in de...

Het is altijd een prachtig gezicht: voetballers die de bal over de keeper heen weten te lobben. Ook...

Lekker bezig, Humberto! Roddelblad Privé weet zeker dat de RTL Late Night-presentator er een affaire op nahoudt met NOS-gezicht Dionne Stax....

Een gewiekst doelpunt achter het standbeen langs kroonde Zlatan Ibrahimovic deze week tot Zweeds topscorer allertijden! De sterspits...