Search
Close this search box.

De meeste Naakte Foto’s van Yvonne Coldeweijer!

Yvonne Coldeweijer (37) deelt wekelijks de meest pikante verhalen over bekende Nederlanders. Maar als het over Yvonne zelf gaat, is ze ineens een stuk minder happig. De Juicekoningin houdt haar eigen leven het liefst zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers. Maar wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten. Daarom in dit artikel alles over Yvonne Coldeweijer en haar meest naakte foto’s.

Yvonne Coldeweijer is op 21 december 1986 geboren in Tilburg. Al vrij snel ontdekte ze haar creatieve kant en wist ze dat ze de televisiewereld in wilde. Ze begon ooit aan een studie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg, maar stopte daar vroegtijdig mee om een opleiding Drama in diezelfde stad te gaan volgen. Ook deze studie maakte ze niet af, maar in plaats daarvan deed ze een aantal kortere opleidingen en cursussen. Bijvoorbeeld aan de New York Film Academy.

Dat kon Yvonne mooi combineren met werk. Want ze ontwikkelde zich ook als presentatrice, zangeres, actrice en YouTuber. In 2009 deed ze auditie om het nieuwe lid van K3 te worden. Dat werd ze niet, maar ze brak alsnog door in de Telekids-serie Keet!. Later deed ze klussen op de Belgische televisie, in musicals in een sinterklaasfilm en was ze een van de stemacteurs in de film Alvin and the Chipmunks. Ook was Yvonne te zien in diverse televisieprogramma’s, zoals Wie is de Mol en First Dates.

Yvonne Coldeweijer draait een flinke omzet

Toch is Yvonne inmiddels een heel andere weg ingeslagen. Ze besloot op YouTube en op haar socials meer de RTL Boulevard-kant op te gaan. Dat begon met het bespreken van wat roddels over bekende mensen, maar dat groeide uiteindelijk uit tot een enorm imperium. Yvonne heeft bijna een miljoen volgers en draait volgens Het Parool naar schatting jaarlijks een omzet van twee miljoen euro (!).

Geen enkele profvoetballer, presentator of journalist is veilig. Als het zaakje stinkt, dan is de kans groot dat de scoop door Yvonne Coldeweijer naar buiten wordt gebracht. Zo heeft ze al heel wat vreemdgaande en misdragende mannen erbij gelapt. Ze is echter wel afhankelijk van wat bronnen haar vertellen. En blijkbaar gaat dat niet altijd goed. Want Yvonne heeft er ook weleens naast gezeten. Daardoor zijn er zelfs rechtszaken tegen haar aangespannen.

“Daarom doe ik ook nooit meer iets met zwangerschappen en ziektes”, vertelde ze aan Het Parool. “En ik zet niet meer alles zomaar door. Ik gebruik maar tien procent van wat ik binnenkrijg. Ik ben een stuk voorzichtiger geworden sinds de rechter heeft geoordeeld. Maar ik kan me echter geen onthulling bedenken waar ik spijt van heb.”

Yvonne en de gijzeling

Wij kunnen haar anders wel een zetje in de goede richting geven. Want lang niet al haar content was even handig. Bijvoorbeeld bij het incident in een Apple Store in Amsterdam in 2022. Tijdens een gijzeling in de store, plaatste Yvonne op haar sociale media waar de overige slachtoffers zich schuilhielden in de winkel. Die beelden had ze van een van hen doorgekregen.

Daar kreeg ze echter toch spijt van. “Toen besefte ik nog niet hoe groot mijn impact eigenlijk is. Ik had er gewoon niet over nagedacht dat mijn informatie bij die gijzelnemer terecht kon komen. Ik dacht: hij zit nu toch niet door mijn Instagram-feed te scrollen. Het was echt dommigheid.”

De vriend van Yvonne Coldeweijer

Dat Yvonne Coldeweijer er zo op gebrand is om de waarheid boven tafel te krijgen, komt doordat ze zelf negatieve ervaringen heeft gehad met vreemdgaande mannen. Ooit was ze samen met de Australische rugbyer Nathan Daly. “Hij ging vreemd. Daar ben ik zelf achter gekomen. Hij was in het buitenland en ik zocht thuis iets in de berging. Toen zag ik een koffertje dat ik nog nooit had gezien. Daarin vond ik een telefoon met heel veel foto’s. Allemaal slapende meisjes in bed en ik lag er ook tussen. Als een soort trofee. Ik voelde me zo ontzettend dom.”

Daarna heeft Yvonne Coldeweijer nog een relatie gehad met zanger Ben Saunders, maar ook hij bleek niet de ware. Inmiddels heeft ze het geluk in de liefde wel gevonden. Ze heeft een relatie met Max Vieleers en de twee hebben samen een kind. Zoontje Ted kwam op 12 december 2023 op deze wereld.

De meest naakte foto’s van Yvonne Coldeweijer

Tot slot hebben we ook nog de meest naakte foto’s van Yvonne Coldeweijer voor je in de aanbieding. Zoals eerder vermeld: Yvonne houdt haar leven (en lichaam) graag privé. Toch hebben we een aantal pareltjes voor je opgeduikeld.

ook interessant

Groot nieuws: de almachtige Sepp Blatter heeft toegegeven dat hij fout zat. Om voor Qatar als WK-gastland te...

PSV doet het heel aardig de laatste weken. In de eerste Champions League-voorronde werd Zulte Waregem eenvoudig opzij...

Niet Zlatan Ibrahimovic, zoals we eerder meldden, maar de Franse rijke zakenman Giullaume Zarke is de nieuwe liefde...

AZ-speler Jeffrey Gouweleeuw is één van de vijf kandidaten om na komende zomer Carlos Puyol op te volgen...

Louis van Gaal lijkt nog sterk te twijfelen of hij Wesley Sneijder meeneemt naar het WK, maar Ajax-trainer...

Hij is zelf net vader geworden, maar Ronald de Boer heeft kinderen in alle leeftijdscategorieën. Eén van zijn...