Search
Close this search box.

Wie is de Vriend van Yolanthe Cabau?

Jarenlang was het liefdesleven Yolanthe Cabau hét showbizzonderwerp van Nederland. Het stond nog net niet op de politieke agenda. Inmiddels is het echter bijzonder rustig rondom de knappe brunette. Hoe zit het eigenlijk met het liefdesleven van Yolanthe? Heeft zij op dit moment een vriend? Wij zochten het voor je uit.

De ex-vriendjes van Yolanthe Cabau

De buitenproportionele aandacht voor het liefdesleven van Yolanthe begon in 2007. Dit Spaans-Nederlandse model was net doorgebroken in Nederland, ook als actrice en presentatrice en ze kreeg een relatie met zanger Jan Smit. Ook Jan was een van de bekendste Nederlanders van dat moment en dus kreeg hun relatie bijna dagelijks media-aandacht. Zij bleken echter niet voor elkaar gemaakt en gingen 2,5 jaar later uit elkaar.

Yolanthe Cabau nieuwe vriend

Direct daarna ontstond een nóg mediagevoeligere verhouding. De nieuwe vriend van Yolanthe Cabau was namelijk profvoetballer Wesley Sneijder. Nu kon je helemaal geen blad meer openslaan of televisie meer aanzetten zonder Yolanthe en Wes te zien. In de zomer van 2010 trouwde het stel in Toscane, zes dagen nadat Sneijder de WK-finale met het Nederlands elftal had verloren van Spanje. Vanaf dat moment ging ze door het leven als Yolanthe Sneijder-Cabau. Wes en Yo kregen later ook een kind. Ze hebben een zoon genaamd Xess Xava (8).

Relatie Yolanthe Cabau

Gescheiden van Wesley Sneijder

Het droomhuwelijk tussen Sneijder en Cabau kwam in maart 2019 ten einde. De twee gingen uit elkaar nadat de voetballer vreemd was gegaan. Al wilde hij dat zelf niet in die woorden zeggen. Maar in zijn biografie, waarin hij sowieso vrijwel niets wilde zeggen, liet hij wel doorschemeren dat hij zijn aandacht bij andere vrouwen had liggen, waardoor Yolanthe bij hem is weggegaan. Wesley noemde het de grootste fout uit zijn leven en hoopte een aantal jaar na dato alsnog bij Yo terug te komen.

Robin Pijls is de vriend van Yolanthe Cabau

Heeft Yolanthe een vriend?

Dat gebeurde echter niet. Yolanthe besloot haar eigen pad te bewandelen. De grote vraag is: heeft zij op dit moment een relatie? Volgens haarzelf is het antwoord ‘nee’. Bij Beau Monde vertelde ze voorlopig ‘happy single’ te zijn. “Ik ben niet op zoek naar een nieuwe liefde. Als het gebeurt, is dat mooi meegenomen. Ik heb bijvoorbeeld ook nog een kinderwens.”

Yolanthe Cabau heeft een relatie met Robin Pijls

Het is echter, maar de vraag of Yolanthe echt vrijgezel is. Sinds de mediastormen rondom Jan Smit en Wesley Sneijder is ze ineens heel voorzichtig met het delen van haar liefdesleven. Maar in de media kwamen de afgelopen jaren wel degelijk meerdere scharrels van Yolanthe naar boven. Wij zullen je even bijpraten over de meest recente avonturen van Yolanthe. Te beginnen met Rico Verhoeven. De twee zijn na de breuk met Wesley samen naar Los Angeles geweest. Er gingen geruchten dat daar meer is gebeurd. Later gold hetzelfde voor Yolanthe en Donny Roelvink, die samen werden gespot tijdens het stappen.

Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling

Nieuwe liefdes Yolanthe

Hier betreft het echt twee geruchten, maar daarna zijn er ook serieuze berichten naar buiten gekomen. Zo heeft Yolanthe naar verluidt een tijdje een relatie gehad met Lentini Eersteling. De 39-jarige Yolanthe werd meermaals gespot met de 28-jarige Lentini. Lentini werkte net als Yolanthe als model en de twee gingen zelfs samen op vakantie naar Mexico, waarvan ook foto’s verschenen op sociale media. Lentini is de ex-vriend van model Imaan Hammam. Lees hier meer over Lentini Eersteling.

Lentini Eersteling

lentini_eersteling

De relatie tussen die twee hield echter geen stand. Inmiddels doet er zich een nieuw gerucht de ronde. Onlangs werd Yolanthe gespot op een surfdate met een man en de kinderen. Volgens Juicechannel gaat het om Robin Pijls. Robin is de ex-vriend van model Sylvia Geersen. Yvonne Coldeweijer waarschuwt Yolanthe echter alvast. Robin wordt ervan verdacht last te hebben van losse handjes. Toch niet heel handig om die in de buurt te hebben van je kind…

Robin Pijls

Robin-Pijls

ook interessant

Yolanthe en Sneijder zijn trotse ouders, zo blijkt wel uit de vele foto’s en filmpjes van hun zoontje...

Torino-aanvaller Maxi Lopez heeft een probleem na een bizarre wraakactie van zijn ex. Wanda Nara zette gisteren op...

Bij het inspecteren van wedstrijden gaat de UEFA ver. Heel ver. Zo werd PSV op de vingers getikt...

Je hebt vast meegekregen dat de heren van Voetbal Inside vanaf volgend seizoen bij Veronica te zien zijn....

Wielrenner Bauke Mollema is inmiddels alweer een aantal jaar enorm gelukkig met zijn vriendin Jane Douma. De tortelduifjes...

Ajax versloeg zondag om 16.30 uur Heerenveen in de Amsterdam ArenA. Met drie doelpunten van Lasse Schöne de...