Search
Close this search box.
VTM zendt compleet ander Nederland - België uit

Wut? Belgische tv zendt compleet andere Nederland – België uit

Oranje speelde gisteren gelijk tegen België, en dat is opnieuw een opsteker voor het Nederlands elftal na de 3-0 overwinning op Duitsland. Maar daar willen we het vandaag even niet over hebben. Mensen die toevallig afstemden op het Belgische VTM kregen namelijk een totaal ander beeld te zien, schrijft Het Nieuwsblad.

Dat zat zo: de Nederlandse tv had zijn camera’s aan de andere kant geposteerd dan de Belgische tv-ploeg. Daardoor speelde Nederland op VTM in de eerste helft van rechts naar links en bij de NOS van links naar rechts.

https://twitter.com/Robby_Tack/status/1052289300396695558

Maar waarom überhaupt twee cameraploegen de wedstrijd laten filmen, hoor ik je denken. Dat klinkt immers als dubbelwerk. De reden daarvoor werd snel duidelijk voor oplettende Twitteraars. De kant waarop de NOS zijn camera’s had gericht had de Nederlandse sponsors op de reclameborden staan. It’s all about the… juist.

 

ook interessant

Zoals we gisteren al lieten weten, was Ajax-trainer Frank de Boer gisteren te gast bij College Tour. De...

Opnieuw een prachtig doelpunt dat de hele Wereld overgaat vanuit Mexico. Rogelio Chavez, speler van Cruz Azul, zal...

Kenneth Vermeer keept zaterdag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Frank de Boer wil de resevedoelman daarmee bedanken...

Khalid Boulahrouz voetbalt tegenwoordig bij het Deense Brondby. ‘De kannibaal’ is zijn streken nog niet verleerd, want tijdens...

Virgil van Dijk werd nog nooit geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar toch heeft de Celtic-verdediger de moed...

José Mourinho had deze week een aanvaring met zijn teamarts Eva Carneiro en besloot haar weg te sturen....