Search
Close this search box.
Verleidster Chloe deed het met nog een kandiaat

Wut? Verleidster Chloe deed het na Kevin met nóg een kandidaat

Temptation Island: een konijnenren is er niets bij. Als je een weekje overslaat, moet je een week later keihard studeren om de stomende ontwikkelingen te snappen.

En dat er ook náást de camera’s genoeg gebeurt, maakt de zaken er niet gemakkelijker op. Zo onthulde verleidster Chloe deze week in een Vlaamse talkshow dat ze er naast Kevin nog een scharrel op nahield.

Kevin, die met zijn vriendin Megan naar het eiland kwam, dook vol hartelust op Chloe. Maar niet voordat zijn meisje hem bedroog met Joshua.

Maar Chloe blijkt het doodleuk óók met Joshua te hebben gedaan. Dat gebeurde na de opnames (en na haar geworstel met Kevin), toen de verleidsters en verleiders samen op een eiland terechtkwamen. Grote verliezer is natuurlijk Megan, die haar vriend Kevin en nieuwe liefde Joshua gegapt ziet worden door de brunette.

En het wordt nog leuker, want Chloe was tot december samen met Joshua. Daarna pakte ze haar scharrel met Kevin weer op, zo blijkt uit de Instagram-foto’s van het tweetal. Ingewikkelde boel, dus. “De cirkel is rond hè”, duidde Chloe het stuivertje ruilen. Juist ja.

Chloe is nieuwe vriendin Kevin
© Snapchat

ook interessant

Daniel Carvajal had het in het duel tussen PSG en Real Madrid in Qatar aan de stok met...

Vanaf 1 oktober 2021 is het dan eindelijk mogelijk om legaal online te gokken in Nederland. Hier zijn...

Het spookt in een stadion in Bolivia! Tijdens een wedstrijd is de zwarte schaduw van een persoon te...

Ze is al enige tijd een graag geziene gast op deze site: Puck Moonen, profwielrenster, en toevalligerwijs een...

Het zal je verbazen hoeveel beroemde mensen naast hun werk, gokken als hobby. Het kan voor velen als...

Feyenoord kende een op z’n zachtst gezegd vervelende terugkeer in de Champions League. De Rotterdammers doen voor het...