Search
Close this search box.
Wut. Ribery geeft journalist pak slaag

Wut. Ribery geeft journalist pak slaag

We weten langer dan vandaag dat Franck Ribery geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, maar de linksbuiten van Bayern München maakte het dit weekend wel heel bont.

Bayern ging dit weekend met 3-2 ten onder tegen Borussia Dortmund. Een pijnlijke nederlaag, want daarmee liep het gat tussen de twee topclubs op tot liefst zeven punten. Een Franse journalist was wel benieuwd naar het verhaal van Ribery, die volgens de man verantwoordelijk was voor twee tegentreffers.

Maar toen beIN Sports-journalist Patrick Guillou hem dat duidelijk maakte, ging Ribery compleet uit zijn plaat. Hij zou zijn landgenoot drie keer op zijn hoofd hebben geslagen en vervolgens tegen de borst geduwd hebben. Dat schrijft Bild.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic bevestigt het incident aan de boulevardkrant. “Ribery liet ons weten dat hij inderdaad ruzie heeft gemaakt met zijn landgenoot Patrick Guillou, die hij al enkele jaren kent”, zegt de beleidsman. “Mr Guillio heeft ons al laten weten dat hij openstaat voor een gesprek. Het is in ieders belang om deze zaak snel op te klaren.”

Maar de vrouw van Ribery gooide nog eens wat extra olie op het vuur. “Ach, Guillou is een vermoeiend en nutteloos persoon”, liet ze in een Insta story weten. Wahiba Ribery klaagde tijdens de wedstrijd al over de scheidsrechter, wat haar op kritiek van Borussia Dortmund-fans kwam te staan. Dat deerde de voetbalvrouw niet. “Ik hoop dat jullie moeders snel jullie telefoons afpakken.”

Wut. Ribery geeft journalist pak slaag
© Instagram
Wut. Ribery geeft journalist pak slaag
© Instagram

ook interessant

2023 is tot op heden weer zo’n heerlijk sportjaar geweest – en heeft ons ook weer vele fantastische...

Eljero Elia scoorde de winnende in de bekerfinale en dus vond de Feyenoorder dat er een aandenken aan...

Grote kans dat je nog nooit van Dylan Seys gehoord hebt; FC Twente pikte de jonge aanvaller op...

Brazilië gaat het helemaal worden deze zomer, moet PSV gedacht hebben. De club uit Eindhoven is op jacht...

Az heeft in de tweede ronde van de Europa League in Tsjechië met 0-1 gewonnen van tegenstander Slovan...

Daar is ‘ie hoor. De Hup Holland Hamsters van AH hebben nu ook een reclame! Tijdens de wedstrijd...