Search
Close this search box.
Peter R. de Vries betaalt publiek

Wut? Peter R. betaalt publiek om bij zijn slecht scorende show aan te schuiven

Peter R. de Vries zal niet blij zijn met een geinige ontdekking van Mediacourant. Het medium vogelde uit dat de misdaadverslaggever zijn publiek betaalt om bij zijn nieuwe talkshow De Raadkamer aan te schuiven.

Mediacourant vond een Facebook-oproep van STENT Casting, dat het publiek voor het programma bij elkaar zoekt. Toeschouwers bij De Raadkamer krijgen een vergoeding van 20 euro als ze op de show van Peter afkomen.

https://www.instagram.com/p/BjH3D4rn-OZ/?taken-by=goalsandglamour

En die financiële tegemoetkoming is uitzonderlijk, want vaak moet je juist geld bijleggen om bij een talkshow als Pauw of Jinek aanwezig te zijn. De studiogasten moeten wel hun eigen reiskosten en parkeergeld betalen.

De Raadkamer is dan ook allesbehalve succesvol: er keken de afgelopen aflevering nog maar 180.000 mensen naar de nieuwe misdaadshow van De Vries.

ook interessant

Heeft Welmoed Sijtsma een vriend? En hoe zit het met Carrie ten Napel? In dit lijstje vind je...

Leicester City dacht op de laatste dag van de transferwindow een mooie slag te slaan. De Engelse club,...

De beste tennisster allertijden Serena Williams beviel twee weken geleden van haar eerste kindje. Vandaag plaatste ze de...

Rafael van der Vaart bewijst maar weer eens dat liefdesverdriet in de voetbalwereld nooit lang duurt. Op een foto...

We moeten eerlijk zijn: het meeste dat Andy van der Meyde tegenwoordig doet, laten we met alle liefde...

Onder het mom van de #metoo-hashtag hoorden we de afgelopen maanden veel bekende en onbekende slachtoffers van seksueel...