Search
Close this search box.
Wüst gooit biografie in de prullenbak

Wüst gooit biografie in de prullenbak: te veel pikante onthullingen

Elk beetje sporter heeft zijn eigen biografie, maar die van Ireen Wüst laat al een tijdje op zich wachten. Het boek van Nando Boers (vriend van NOS-verslaggever Dione de Graaff) is helemaal af, maar ligt te verstoffen bij de uitgever. En dat blijft ook zo.

Wüst heeft spijt gekregen van de onthullingen die ze in haar biografie doet, meldt Omroep Brabant. Daarom worden de duizenden exemplaren die zijn gedrukt, vernietigd. De schaatster zou onder andere een boekje opendoen over haar turbulente liefdesleven en haar ouders. Ze besloot achteraf dat ze daar minder over had willen zeggen.

Het boek is nog niet officieel de nek omgedraaid en daarom wordt de biografie nog steeds aangekondigd op diverse boekensites. Volgens de beschrijving gaat het over ‘‘over grenzeloos trainen, harde keuzes maken, paniekaanvallen afweren en doorgaan tot je ruis ziet voor je ogen, tot je in elkaar stort’.

Zelf heeft Wüst nog niet gereageerd op de berichtgeving van Omroep Brabant. De schaatster deelde vorige maand Instagram-kiekjes van een vakantie in Hawaii, die ze samen met haar vriendin (en mede-schaatster) Letitia de Jong maakte.

ook interessant

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd heeft Joël Drommel al een aardige reputatie in het profvoetbal. De kleine krullenbol...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice...

Aangezien de transfer van Gareth Bale naar Real Madrid nog steeds niet rond is, staat het speciale presentatiepodium...

Ze doen nota bene zelf mee, maar in de Verenigde Staten heeft men weinig op met het WK...

Hij is pas 19 jaar en nu al een vaste waarde in het hart van de verdediging bij...

Een gruwelijke botsing tussen de scheidsrechter en een speler in de competitie van Israël dit weekend. Het gebeurde...