Search
Close this search box.
Wüst gaat het goedmaken met vriendin

Wüst gaat het goedmaken met vriendin na ultieme ‘naaistreek’

Als je deze site wat langer volgt, wist je al dat schaatster Letitia de Jong de vriendin is van Ireen Wüst. Wüst heeft heel wat meer schaatssucces dan haar meisje en dat blijft voorlopig ook zo. Door toedoen van Wüst zelf.

Wüst schaatste een tijd van 1.16,29 op de 1000 meter en eindigde daarmee als derde. Eén-tiende seconde beter dan haar bloedeigen vriendin, die zich daardoor níet kwalificeerde. Oeps.

Ze kon daarom ook niet echt blij zijn. “Het is heel dubbel”, sprak de 31-jarige Brabantse na afloop. “Aan de ene kant ben ik blij dat het zo is gelopen. Anderzijds is dit natuurlijk heel lullig.”

Wüst hoopt in de komende dagen zoveel mogelijk startplekken te verdienen. Zo zou de 24-jarige De Jong alsnog kunnen starten op de 500 meter. “Ik ben het aan mijn stand verplicht om tickets te gaan kapen. Misschien kan ik het zo goedmaken.”

Haar geliefde zelf zat er wat minder mee. “We hebben het er van tevoren wel over gehad. Als iemand het moet zijn, dan Ireen maar”, aldus de Jong.

ook interessant

Als je scoutingapparaat het laat afweten en je niks fatsoenlijks in de jeugdopleiding hebt rondlopen, dan moet je...

Rijkaards opgelet: Wes en Yo hebben hun luxeuze appartement in Amsterdam op de markt gezet. Het gaat om...

Feyenoord kende een op z’n zachtst gezegd vervelende terugkeer in de Champions League. De Rotterdammers doen voor het...

De Duitse politie klaagt niet over het feit Dat het Nederlands elftal zich niet heeft geplaatst voor het...

Niet Ajax, maar FC Twente wordt de (voorlopige) nieuwe club van Nordin Amrabat. Dat melden tenminste Turkse media...

Arsenal werkt volgend seizoen haar uitwedstrijden af in het… Geel. Dat maakt een uitgelekte afbeelding duidelijk. Het nieuwe...