Search
Close this search box.
Wüst gaat het goedmaken met vriendin

Wüst gaat het goedmaken met vriendin na ultieme ‘naaistreek’

Als je deze site wat langer volgt, wist je al dat schaatster Letitia de Jong de vriendin is van Ireen Wüst. Wüst heeft heel wat meer schaatssucces dan haar meisje en dat blijft voorlopig ook zo. Door toedoen van Wüst zelf.

Wüst schaatste een tijd van 1.16,29 op de 1000 meter en eindigde daarmee als derde. Eén-tiende seconde beter dan haar bloedeigen vriendin, die zich daardoor níet kwalificeerde. Oeps.

Ze kon daarom ook niet echt blij zijn. “Het is heel dubbel”, sprak de 31-jarige Brabantse na afloop. “Aan de ene kant ben ik blij dat het zo is gelopen. Anderzijds is dit natuurlijk heel lullig.”

Wüst hoopt in de komende dagen zoveel mogelijk startplekken te verdienen. Zo zou de 24-jarige De Jong alsnog kunnen starten op de 500 meter. “Ik ben het aan mijn stand verplicht om tickets te gaan kapen. Misschien kan ik het zo goedmaken.”

Haar geliefde zelf zat er wat minder mee. “We hebben het er van tevoren wel over gehad. Als iemand het moet zijn, dan Ireen maar”, aldus de Jong.

ook interessant

Het is hard zoeken naar de vriendin van Jürgen Locadia, want de goalgetter van PSV heeft zijn privéleven...

Mauro Rosales, kennen we hem nog? De rechtsbuiten van Ajax die furore maakte op de Olympische Spelen, samen...

Femke Bol is een van de meest succesvolle atleten van Nederland. Maar heeft ze eigenlijk een vriend? Jep,...

Jeffrey Leiwakabessy wordt vandaag 35 jaar, maar zit nog altijd bij de selectie van NEC. Uit een pijnlijke blunder van de...

We zagen eerder al dat Badr Hari het uitstekend naar zijn zin heeft met zijn mattie Cristiano Ronaldo,...

Het liep dit weekend een tikkeltje uit de klauwen bij een lokale bekerfinale in Duitsland. Fans van winnaar Babelsburg wilden het veld...