Search
Close this search box.
Voetbal Inside crew

WTF! Derksen werkt aan concurrent VI

Bizar nieuws in voetballand. Ex-Voetbal Internationalbaas Johan Derksen heeft plannen om een nieuw voetbaltijdschrift op de markt te brengen. Dat heeft de snor dinsdag laten weten aan de Vara Gids.

Johan Derksen wil samen met zijn crew van het tv-programma Voetbal Inside (voorheen Voetbal International), Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Hans Kaay jr. en Johan Boskamp het blad met de naam Voetbal Inside lanceren: “We nemen allemaal ons netwerk mee”, aldus Derksen. “Op 10 september gaan we erover beslissen, we zijn al in gesprek met andere uitgeverijen.”

De plannen van Derksen betekenen een revolutie in voetbalmagazineland. Derksen was namelijk van 1977 tot 2015 in dienst was van Voetbal International en was jarenlang het boegbeeld van het weekblad.

Sinds een paar jaar is de samenwerking echter niet meer zo lekker en sinds deze zomer is de naam voetbal international niet meer gekoppeld is aan het tv-programma van RTL7 door herhaaldelijke sneren van de Snor en zijn tafelgenoten naar het weekblad.

ook interessant

Eljero Elia komt nogal eens in het nieuws de laatste tijd, maar met voetbal heeft dat bar weinig...

Zanger Flemming doet tienduizenden harten van tienermeisjes sneller kloppen. Toch moeten we hen teleurstellen. De Brabander is al...

Willem II is na een seizoen Jupiler League weer terug in de Eredivisie. De Tilburgse ploeg won thuis...

PSV zal haar uitwedstrijden in de Champions League gaan spelen in een lichtblauw shirt. Kledingsponsor Umbro heeft gekozen...

Rafael van der Vaart en single, dat is als een bakker zonder brood en een Wesley zonder Yolanthe....

Cristiano Ronaldo heeft elke week een nieuw liefje, maar was ooit lange tijd gelukkig met het Russische model...