Search
Close this search box.

Wow! WK-voorspellingen astroloog kloppen allemaal

Had ik deze gast maar mijn poule laten invullen! De Braziliaanse astroloog Carlinhos Vidente deed een aantal verbazingwekkend goed kloppende uitspraken over het WK.

Vidente werd vlak na de overwinning van Brazilië op Kroatië gevraagd of het gastland de cup zou winnen. Nee, zei de waarzegger stellig. En waarom niet? De Brazilianen zouden te veel leunen op Neymar en Fred zou niet goed genoeg zijn. Check.

Ook Nederland wordt genoemd in zijn voorspellingen. Niemand gaf toen een cent om de kansen van Oranje, omdat we een openingswedstrijd tegen wereldkampioen Spanje moesten spelen. Vidente zag het succes echter aankomen: hij voorspelde dat Brazilië zijn meerdere zou vinden in Argentinië, Duitsland… en Nederland!

Zelfs de monsterzege van Duitsland op Brazilië zag de waarzegger aankomen. Wanneer Brazilië Nederland of Duitsland tegenkwam zou het land volgens Vidente niet eens scoren, maar juist veel goals tegen krijgen. Klinkt verdacht veel als de 7-1 nederlaag die Brazilië opliep tegen Duitsland en het belooft misschien nog wat voor de troostfinale dat het land tegen Nederland speelt…

ook interessant

Het was je misschien ontgaan, maar morgen barst het EK 2016 los. Hoewel er veel kleine landen meedoen, stikt...

Het WK nadert en daar springt ook game-fabrikant EA traditiegetrouw op in. Het bedrijf brengt vandaag een demo...

Erg gezellig zal het voorlopig niet zijn in de kleedkamer van Randers FC. De Deense international Jonas Borring...

We stellen je graag voor aan de vriendin, of beter gezegd tegenwoordig de vrouw, van Wilco Kelderman. Haar...

Bondscoach Felippe Scolari heeft zojuist de definitieve selectie van het Braziliaanse elftal bekendgemaakt. De volgende 23 namen moeten...

Bizar: één van de explosies die plaatsvond rondom het stadion in Parijs, waar op dat moment Frankrijk –...