Search
Close this search box.

Wow! WK-voorspellingen astroloog kloppen allemaal

Had ik deze gast maar mijn poule laten invullen! De Braziliaanse astroloog Carlinhos Vidente deed een aantal verbazingwekkend goed kloppende uitspraken over het WK.

Vidente werd vlak na de overwinning van Brazilië op Kroatië gevraagd of het gastland de cup zou winnen. Nee, zei de waarzegger stellig. En waarom niet? De Brazilianen zouden te veel leunen op Neymar en Fred zou niet goed genoeg zijn. Check.

Ook Nederland wordt genoemd in zijn voorspellingen. Niemand gaf toen een cent om de kansen van Oranje, omdat we een openingswedstrijd tegen wereldkampioen Spanje moesten spelen. Vidente zag het succes echter aankomen: hij voorspelde dat Brazilië zijn meerdere zou vinden in Argentinië, Duitsland… en Nederland!

Zelfs de monsterzege van Duitsland op Brazilië zag de waarzegger aankomen. Wanneer Brazilië Nederland of Duitsland tegenkwam zou het land volgens Vidente niet eens scoren, maar juist veel goals tegen krijgen. Klinkt verdacht veel als de 7-1 nederlaag die Brazilië opliep tegen Duitsland en het belooft misschien nog wat voor de troostfinale dat het land tegen Nederland speelt…

ook interessant

De Italiaanse tennisser is uit de US Open gezet. Hij heeft in zijn eersterondepartij tegen zijn landgenoot Stefano...

Miroslav Klose is de enige echte spits in de WK-selectie van Duitsland. Bondscoach Joachim Löw heeft de spits...

Het gaat niet goed met Rosanna Kluivert, de vrouw van Patrick en de moeder van Shane. Er is...

Het is dierendag, maar ja, hoe zet je op een sportsite in vredesnaam dieren in het zonnetje? Simpel:...

Tijdens zijn revalidatie kreeg Christian Eriksen veel steun van zijn vriendin. Dit is Sabrina Kvist Jensen, de vriendin...

FC Barcelona en Ajax: de clubs die voor altijd verbonden zullen blijven met Johan Cruijff. Barca nam gisteravond...