Search
Close this search box.
Sterkste speler in FIFA 18 gepasseerd door krachtpatser

Wordt de sterkste speler in FIFA 18 gepasseerd door deze andere krachtpatser?

Adebayo Akinfenwa geldt al jaren als sterkste speler in FIFA 18 en daar geniet hij met volle teugen van. Toch is sterk de vraag hoe lang de Wycombe Wanderers-spits die topklassering nog volhoudt.

Zijn grootste concurrent is volgens de website Dream Team FC  Colchester United-verdediger George Elokobi (zie onder). Elokobi verschilt qua fysiek al weinig met Akinfenwa, maar loopt nog iets achter in brute kracht.

George Elokobi
© Pro Shots

Toch voorspellen onze Britse collega’s dat de Kameroenees zijn rivaal in FIFA 18 definitief voorbij kan gaan, gezien zijn jongere leeftijd. In FIFA 17 hebben de twee dezelfde fysiek (80), maar loopt Akinfenwa in kracht met zijn 98 nog iets voor op Elokobi (95). De jaartjes gaan echter tellen bij de 34-jarige Akinfenwa, die niet veel meer in skills zal stijgen. Elokobi is 30, en kan nog even mee.

Akinfenwa Elokobi
© EA Sports

Het zou een hard gelag zijn voor Afkinfenwa, die op zijn social media-kanalen volop refereert aan zijn indrukwekkende FIFA-stat. Hij vindt zelfs dat er wel een schepje bovenop mag.

Adebayo Akinfenwa
© Wikipedia

ook interessant

Robin Williams overleed vandaag op 63-jarige leeftijd. De komiek en acteur was een fervent sportfan, maar voetbal kon...

Welke tien spelers uit de eredivisie zijn het beste in FIFA 15? Op één staat Jasper Cillessen, de...

Als het over de recente spelersgeschiedenis van Ajax gaat, zal iedereen de namen van Sneijder, Van der Vaart...

Feyenoordfan Rob Hageraats heeft er zeven wedstrijden voor het einde zo veel vertrouwen in dat zijn club landskampioen...

Het is inmiddels een beproefd recept: je kind voor kerst iets geven wat hij of zij juist níet...

Als je slecht tegen gruwelijke tackles kan dan moet je bovenstaand filmpje maar even overslaan. In de Viëtnamese...