Search
Close this search box.
Wolfsburg-ster moet afkicken van deze bizarre verslaving

Wolfsburg-ster moet afkicken van deze bizarre verslaving

Het is goed denkbaar dat voetbalclubs een stuk beter controleren wat spelers in hun mik gooien, na de dopingperikelen van afgelopen tijd.

Ook Wolfsburg houdt hun sterren nauwlettend in de gaten, zo blijkt wel uit dit opmerkelijke verhaal van Bild over de verslaving van Max Kruse. De aanvaller schijnt zijn boterhammen bij het ontbijt namelijk rijkelijk te beleggen met… chocopasta! Tot ergernis van zijn club.

Het dagblad schrijft dat de Duitser op trainingskamp op het matje werd geroepen door coach Dieter Hecker, die hem opdroeg de suikerrijke traktatie voortaan te vermijden. In een portie Nutella zitten ongeveer 80 calorieën en 5 gram vet; niet bepaald een gezond sportdieet dus.

“Max moet wat dingetjes corrigeren”, laat sportief directeur Klaus Allofs aan Bild weten, waarmee hij ongetwijfeld ook doelt op een andere actie van de aanvaller. Kruse liet afgelopen week namelijk 60.000 pond aan pokerwinst in een taxi slingeren en werd voor dat nonchalante gedrag met 20.000 pond beboet door de club.

ook interessant

Een Chileense kunstenaar nam deze week de uitdaging aan om Neymar uit te gaan beelden als hij ongeveer...

Frank Dane is de kersverse opvolger van Edwin Evers en daar hoort vermoedelijk een fikse salarisverhoging bij. Hoeveel...

De hele spelersgroep van PSV moest het na de beschamende 3-1 nederlaag tegen Sparta in de KNVB-beker ontgelden...

Waar je Madura van wilt kennen, is zijn vriendin Elise van der Horst. Beter bekend als zangeres EliZe...

We konden al zien dat FIFA 17 de lat opnieuw een tikkie hoger legt wat graphics betreft, maar...

Heel voetbalminnend Engeland heeft het over Louis van Gaal. De flamboyante Nederlander liet zich gisteravond volledig gaan in...