Search
Close this search box.
Wolfsburg-ster moet afkicken van deze bizarre verslaving

Wolfsburg-ster moet afkicken van deze bizarre verslaving

Het is goed denkbaar dat voetbalclubs een stuk beter controleren wat spelers in hun mik gooien, na de dopingperikelen van afgelopen tijd.

Ook Wolfsburg houdt hun sterren nauwlettend in de gaten, zo blijkt wel uit dit opmerkelijke verhaal van Bild over de verslaving van Max Kruse. De aanvaller schijnt zijn boterhammen bij het ontbijt namelijk rijkelijk te beleggen met… chocopasta! Tot ergernis van zijn club.

Het dagblad schrijft dat de Duitser op trainingskamp op het matje werd geroepen door coach Dieter Hecker, die hem opdroeg de suikerrijke traktatie voortaan te vermijden. In een portie Nutella zitten ongeveer 80 calorieën en 5 gram vet; niet bepaald een gezond sportdieet dus.

“Max moet wat dingetjes corrigeren”, laat sportief directeur Klaus Allofs aan Bild weten, waarmee hij ongetwijfeld ook doelt op een andere actie van de aanvaller. Kruse liet afgelopen week namelijk 60.000 pond aan pokerwinst in een taxi slingeren en werd voor dat nonchalante gedrag met 20.000 pond beboet door de club.

ook interessant

Het zal je niet ontgaan zijn dat BOOS!-presentator Tim Hofman onlangs op zijn bek werd geslagen door de...

FC Barcelona mag deze zomer toch de transfermarkt op. Begin deze maand legde de FIFA Barcelona nog een...

Ben jij geïnteresseerd in online kansspelen en vind je het helemaal geweldig om sportwedstrijden te bekijken? Dan kan...

Na een prachtige inhaalrace eindigde Max Verstappen gisteren tijdens de Grand Prix van Amerika op de derde plek...

Het is misschien een twijfelachtige eer, maar Bastian Schweinsteiger’s echtgenote mag zich de favoriete voetbalvrouw van Donald Trump...

Graziano Pellé vertrekt per direct van Feyenoord naar Southampton. De spits tekent een contract voor drie jaar. Het...