Search
Close this search box.
Woedende organisator wenst Maradona dood

Woedende organisator wenst Maradona dood

Armando Diego Maradona in het Limburgse Heksenberg, dat leek te mooi om waar te zijn. Klopt: de voormalig stervoetballer kwam niet opdagen bij het benefietevenement voor Fernando Ricksen, tot grote woede van organisator Christan Petermann.

“Dit is vreselijk voor Fernando”, briest de man in De Limburger. “Laat Maradona nu maar eens op het vliegtuig stappen, dan weet ik nog wel een Argentijnse piloot.” Daarmee doelt Petermann natuurlijk op het Argentijnse regime van de jaren 70, dat politieke tegenstanders uit het vliegtuig gooide.

Maradona zou voor het slordige bedrag van 37.500 euro een balletje komen trappen in Limburg, en zo een steentje bijdragen aan de documentaire van ALS-patient Ricksen. Ieder spoor ontbrak zondag echter van de voetballegende, die later liet weten dat hij problemen had met de organisatie.

ook interessant

Ophef rondom Everton-speler en topscorer van het Engelse team Wayne Rooney. Hij zou zijn aangehouden wegens rijden onder...

Alle mooie dromen van Ajax ten spijt, het was gewoon weer José Mourinho die er gisteravond met de...

Zoals je misschien wel weet, is Yolanthe drachtig van een kersvers Sneijdertje. In haar nieuwe column voor Grazia...

Feyenoord heeft vanmiddag in het Abe Lenstra-stadion Heerenveen verslagen. De Rotterdammers wonnen met 2-1, waarin vooral het eerste...

Een raar moment op de training van Bayern München deze week. Aanvaller Mario Mandzukic, spits van de Duitse...

Voor het tweede jaar op rij heeft EA Sports de tattoos van Gregory van der Wiel genegeerd, tot...