Search
Close this search box.
Deze WK-spelers zijn vrijgezel

Deze WK-spelers zijn nog vrijgezel, met één Nederlander

Op het WK in Qatar zijn weer dagelijks de grootste sterren uit de hele voetbalwereld te zien. Zoals het ware voetballers betaamt hebben de meeste van deze mannen een beeldschone vriendin. Maar niet allemaal! Deze WK-spelers zijn nog wél vrijgezel (waaronder één Oranje-speler).

Vrijgezel 1: Vinícius Júnior (Brazilië)

De 22-jarige Vinícius Júnior zit een beetje in hetzelfde schuitje als zijn teamgenoot bij Real Madrid, Camavinga (zie onder). De rappe buitenspeler heeft de blik vooralsnog vooral op het voetbal gericht, waardoor een relatie er nog niet in zit.

Vrijgezelle WK-speler Vinícius Júnior
© Instagram: @Vinijr

Vrijgezel 2: Robin Koch (Duitsland)

Robin Koch speelde jarenlang in de Duitse competitie, maar maakte in zijn laatste jaren bij Freiburg zoveel indruk dat hij een transfer naar de Premier League afdwong. De 26-jarige verdediger is een vaste waarde bij Leeds en is ook uitgegroeid tot Duits international. Het enige dat nog ontbreekt: een vriendin.

Vrijgezelle WK-speler Robin Koch
© Instagram: @Robinkoch

Vrijgezel 3: Eduardo Camavinga (Frankrijk)

De 19-jarige Fransman staat al jaren te boek als enorm talent. Op 16-jarige leeftijd had hij al een basisplaats bij Stade Rennes en inmiddels draagt hij het shirt van Real Madrid. Camavinga gaat mee met Frankrijk naar het WK, maar is nog altijd vrijgezel.

Vrijgezelle WK-speler Eduardo Camavinga
© Instagram: @Camavinga

Vrijgezel 4: Eric Garcia (Spanje)

Eric Garcia komt uit de jeugd van Manchester City en was de oogappel van zijn trainer Pep Guardiola. Op zeer jonge leeftijd was hij al bezig met de kleinste details van het voetbalspel. Zo kwam hij ooit na een warming-up bij zijn trainer omdat hij even naar de tegenstander had gekeken en daardoor een tactische verandering adviseerde. Eric Garcia heeft dus zowel de beauty als de brains, maar niemand heeft nog toegehapt.

Vrijgezelle WK-speler Eric Garcia
© Instagram: @Ericgm3

Vrijgezel 5: Joakim Mæhle (Denemarken)

Mæhle maakte vorig jaar naam op het EK 2020 door met Denemarken de halve finale te bereiken. De 25-jarige wingback van Atalanta Bergamo hoopt dit WK op nieuw succes, maar zou ook in zijn privéleven weleens een succesje kunnen gebruiken. Een relatie heeft de Deen namelijk nog niet.

Vrijgezelle WK-speler Joakim Maehle
© Instagram: @Joakim_maehle

Vrijgezel 6: Memphis Depay (Nederland)

Het liefdesleven van Memphis Depay mag gerust roerig genoemd worden. Hij verloofde zich in 2017 met de bloedmooie Lori Harvey, maar het ging mis tussen de twee. Memphis geniet sindsdien van het single leven. Hoewel de ene na de andere influencer aan de FC Barcelona-aanvaller wordt gekoppeld, is van een nieuwe relatie nog geen sprake. Geen vriendin dus voor Memphis Depay.

© Instagram

Vrijgezel 7: Heung-Min Son (Zuid-Korea)

Al jaren sterspeler bij Tottenham Hotspur en dit WK te aanschouwen met zijn land Zuid-Korea. Ondanks zijn 30 jaar heeft hij de vrouw van zijn leven nog niet ontmoet. Wel werd hij vaker gesignaleerd met vrouwen, zoals beroemde Zuid-Koreaanse popsterren.

Vrijgezelle WK-speler Heung-Min Son
© Instagram: @Hm_son7

Vrijgezel 8: Ibrahima Konaté (Frankrijk)

De 23-jarige Franse verdediger speelde pas twee interlands, maar gaat wel mee naar het WK. Als centrale verdediger van Liverpool verdient hij vele miljoenen per jaar, dus zou zijn toekomstige vriendin niets tekort moeten komen.

Vrijgezelle WK-speler Ibrahima Konaté
© Instagram: @ibrahimakonate

Vrijgezel 9: Christian Pulisic (Verenigde Staten)

Ondanks zijn 24-jarige leeftijd, draait Christian Pulisic al vele jaren mee op het hoogste niveau. Voorheen speelde hij bij Borussia Dortmund en inmiddels voor Chelsea. Dit WK hoopt hij ook met zijn land Amerika eens te imponeren. Dan komen de vrouwtjes vanzelf uiteraard.

Vrijgezelle WK-speler Christian Pulisic
© Instagram: @Cmpulisic

Vrijgezel 10: Jules Koundé (Frankrijk)

Nog een Franse centrale verdediger zonder vriendin. Koundé is twaalfvoudig Frans International, won de Europa League in 2019/2020 met Sevilla en staat momenteel onder contract bij FC Barcelona.

Vrijgezelle WK-speler Jules Koundé
© Instagram: @Jkeey4

Vrijgezel 11: Ansu Fati (Spanje)

Ansu Fati staat al jaren bekend als enorm talent. Blessureleed stond hem echter lange tijd in de weg. Inmiddels is de Spanjaard weer helemaal terug en maakt hij zich op voor het WK. Ook hij is momenteel vrijgezel.

Vrijgezelle WK-speler Ansu Fati
© Instagram: @Ansufati

Vrijgezel 12: Sadio Mané (Senegal)

De Premier League gewonnen, de FA Cup gewonnen, de League Cup gewonnen, de Champions League gewonnen, de Afrika Cup gewonnen en meer dan twintig persoonlijke onderscheidingen. Hoe kan deze man nog single zijn?!

Vrijgezelle WK-speler Sadio Mané
© Instagram: @Sadiomaneofficiel

Vrijgezel 13: Pedri (Spanje)

De laatste speler in deze lijst is wederom een speler van FC Barcelona. Pedri is nog maar 19 jaar, maar is wel basisspeler bij FC Barcelona en waarschijnlijk ook bij Spanje op het WK.

Vrijgezelle WK-speler Pedri
© Instagram: @Pedri

Vrijgezelle Oranje-spelers

Tot slot zijn er ook nog vijf andere internationals van het Nederlands elftal die vrijgezel zijn. Benieuwd wie? Lees dan dit artikel!

ook interessant

Bröndby-speelster Theresa Nielsen heeft via Instagram weer eens van zich laten horen. De speelster van de Deense club...

Mario Balotelli staat bekend om zijn fratsen en styreken. Zo gooide hij dartpijltjes op jeugdspelers en stak hij...

Het zal je niet ontgaan zijn dat er gisteren wat stemmen werden geteld. Zo ook in de voetbalkantine...

Het is moeilijk voor te stellen dat Portugezen sympathie hebben voor ons kikkerlandje, want ontmoetingen tussen de twee...

Zoals bekend vertoeft Oranje momenteel in Indonesië voor een oefenwedstrijd. Er is enorm veel belangstelling voor de ploeg...

We moeten de droge en chagrijnige opmerkingen van Gertjan Verbeek al een tijdje missen in de Eredivisie, want...