Search
Close this search box.
Willy steunt de Rode Duivels

Willy steunt de Rode Duivels

We moeten niet raar opkijken als we Willem-Alexander deze zomer op het EK spotten met een vuurrode sjaal om zijn nek. Onze heerser is namelijk dolblij met het Rode Duivels-pakket dat een Belgische krant hem heeft toegestuurd.

“Gaarne zeg ik U hartelijk dank voor Uw vriendelijke brief, die op 15 oktober jl. is aangeboden bij Paleis Huis ten Bosch in ‘s-Gravenhage”, laat de koning in zijn beste Nederlands weten aan Het Laatste Nieuws. “Uw attente gebaar om een Rode Duivels-supportpakket toe te sturen, is bijzonder gewaardeerd.”

Of Willy ook daadwerkelijk gebruik zal maken van het pakket wordt niet vermeld, maar de krant gaat er gemakshalve vanuit van wel: “We zijn er zeker van dat de hele Nederlandse Koninklijke familie even hard zal supporteren voor de Rode Duivels als voor Oranje.”

Die lolbroeken uit België stuurden na de uitschakeling van Oranje voor het EK 2016 fanpakketten naar diverse BN’ers: onder andere clown Bassie, Matthijs van Nieuwkerk, Frans Bauer en Aad de Mos werden verblijd.

ook interessant

Mauro Icardi, de Argentijnse spits van Internazionale zal niet ingaan op een eventuele selectie voor het WK voetbal...

De eigenaar van de Twitter-account Footy Memes bedacht wat nieuws: hij ging een Amerikaanse campus rond en stelde...

Het houdt maar niet op tijdens het EK in Frankrijk deze weken. Het feit dat het Nederlands elftal...

Niet alleen Ronald zelf, maar zijn hele gezin gaat Feyenoord missen. “Ik heb bij veel clubs gespeeld en...

PSV verblijft dit jaar op de Canarische Eilanden tijdens het winterse trainingskamp. Vorig jaar maakten de Eindhovenaren nog...

Veel Barcelona-fans begrepen al niet waarom de middelmatige middenvelder Paulinho voor 40 miljoen is opgepikt, en zullen daar...