Search
Close this search box.
Willy steunt de Rode Duivels

Willy steunt de Rode Duivels

We moeten niet raar opkijken als we Willem-Alexander deze zomer op het EK spotten met een vuurrode sjaal om zijn nek. Onze heerser is namelijk dolblij met het Rode Duivels-pakket dat een Belgische krant hem heeft toegestuurd.

“Gaarne zeg ik U hartelijk dank voor Uw vriendelijke brief, die op 15 oktober jl. is aangeboden bij Paleis Huis ten Bosch in ‘s-Gravenhage”, laat de koning in zijn beste Nederlands weten aan Het Laatste Nieuws. “Uw attente gebaar om een Rode Duivels-supportpakket toe te sturen, is bijzonder gewaardeerd.”

Of Willy ook daadwerkelijk gebruik zal maken van het pakket wordt niet vermeld, maar de krant gaat er gemakshalve vanuit van wel: “We zijn er zeker van dat de hele Nederlandse Koninklijke familie even hard zal supporteren voor de Rode Duivels als voor Oranje.”

Die lolbroeken uit België stuurden na de uitschakeling van Oranje voor het EK 2016 fanpakketten naar diverse BN’ers: onder andere clown Bassie, Matthijs van Nieuwkerk, Frans Bauer en Aad de Mos werden verblijd.

ook interessant

Cardiff City-aanvaller Craig Bellamy had gisteren genoeg gedronken in het duel tegen Manchester City. In een impulsieve gedachtegang...

Bizarre beelden van een skilift in Georgië. De stoeltjeslift sloeg op hol en draaide op hoge snelheid achteruit...

De nieuwe carrière van rapper Sjors deed het internet vorige week ontploffen. Het Limburgse zangtalent zette een tweetal...

Als het aan Feyenoordtrainer Ronald Koeman ligt gaat zijn pupil Terence Kongolo mee naar het WK in Brazilië...

Dat vermogen van Sylvie Meis is zeventien miljoen euro. Maar heeft ze dat geld zelf verdiend, of komt...

Oranje mag de borst natmaken op het WK in Brazilië. Chili, Oranjes tegenstander in het laatste groepsduel, is...