Search
Close this search box.
Wilfred Genee

Wilfred Genee reageert op geruchten: “Dat is mijn nieuwe vriendin, 26, blond”

Niemand is veilig voor de paperazzi, ook sportpresentator Wilfred Genee niet. Roddelblad Privé betrapte het pedante gelhoofd in innige omhelzing met een onbekende blondine en schroomde niet dat breed uit te meten op de voorpagina. Genee is immers al jaren getrouwd.

Uiteraard zat de vork heel anders in de steel dan in het roddelblad werd gemeld, zo doet Genee vandaag uit te doeken aan collega Johan Derksen.

“Een nieuwe vriendin inderdaad, 26 jaar, blond”, schampert de presentator op sarcastische toon. “Het is Mari Carmen Oudendijk, ken je die? We zijn al meer dan 20 jaar bevriend en ze heeft een pittige tijd achter de rug.”

Hij vervolgt: “Er is dus een volwassen vrouw achter mij gaan staan en die heeft foto’s gemaakt. Ook op het moment dat wij elkaar knuffelden. Zo nu en dan knuffel je even om te laten zien dat je elkaar aardig vindt.”

Oudendijk is een sportpresentatrice, die op hetzelfde moment werkzaam was bij RTL5 als Genee dat was. De twee zijn dus matties: niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen.

Fotootje van Mari:

Mari Carmen Oudendijk

ook interessant

Real Madrid trainde gisteren op balbezit en kersverse aanwinst Toni Kroos liet zien dat hij zijn plek al...

Manchester United nam verrassende stappen op de transfermarkt, maar fans van de legendarische ziener Nostradamus hadden dat allemaal al...

Cheerleaders om een wedstrijd op te leuken, in Amerika is het vaste prik. Ook bij Europese voetbalclubs wordt...

De rechtsback van Ajax is niemand minder dan Sean Klaiber! Menig Ajax-fan keek gek op toen de FC...

Elke speler en trainer zal vertellen hoe belangrijk hij zijn fans vindt, maar woorden zijn nog altijd minder...

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft vier wedstrijden geëist tegen Feyenoord-speler Graziano Pellè. Het gaat om...