Search
Close this search box.
Wilfred Genee

Wilfred Genee reageert op geruchten: “Dat is mijn nieuwe vriendin, 26, blond”

Niemand is veilig voor de paperazzi, ook sportpresentator Wilfred Genee niet. Roddelblad Privé betrapte het pedante gelhoofd in innige omhelzing met een onbekende blondine en schroomde niet dat breed uit te meten op de voorpagina. Genee is immers al jaren getrouwd.

Uiteraard zat de vork heel anders in de steel dan in het roddelblad werd gemeld, zo doet Genee vandaag uit te doeken aan collega Johan Derksen.

“Een nieuwe vriendin inderdaad, 26 jaar, blond”, schampert de presentator op sarcastische toon. “Het is Mari Carmen Oudendijk, ken je die? We zijn al meer dan 20 jaar bevriend en ze heeft een pittige tijd achter de rug.”

Hij vervolgt: “Er is dus een volwassen vrouw achter mij gaan staan en die heeft foto’s gemaakt. Ook op het moment dat wij elkaar knuffelden. Zo nu en dan knuffel je even om te laten zien dat je elkaar aardig vindt.”

Oudendijk is een sportpresentatrice, die op hetzelfde moment werkzaam was bij RTL5 als Genee dat was. De twee zijn dus matties: niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen.

Fotootje van Mari:

Mari Carmen Oudendijk

ook interessant

Na een prachtige inhaalrace eindigde Max Verstappen gisteren tijdens de Grand Prix van Amerika op de derde plek...

Eens een Ajacied, altijd een Ajacied. Klaas-Jan Huntelaar trekt zich het afgebrande supportershome van Ajax aan en stelt...

Homoseksualiteit, het is nog steeds een groot taboe in de sportwereld. Toch lijkt deze Australische cricketer het totaal...

Wat is het vermogen van Rose Bertram, ex-vriendin Van der Wiel en de nieuwe vriendin van Mbappé? De...

Ben jij een echte voetballiefhebber en wil je graag ontdekken hoe het gokken op voetbal in zijn werk...

Om nu te zeggen dat FC Groningen-aanvaller Lars Veldwijk na zijn berisping hard werkt aan een beter imago…...