Search
Close this search box.

Wie is de vriendin van Lewis Hamilton?

Er zijn vele vrouwen aan Lewis gelinkt, maar weinigen mochten ze zich écht de vriendin van Lewis Hamilton noemen. Hij is 36, maar wie denkt dat de plaaggeest van Max Verstappen een vrouw en kinderen thuis heeft zitten, komt bedrogen uit. Van een stabiel privéleven is geen sprake bij de superster. Een kijkje in het roerige liefdesleven van de Formule 1-coureur en zijn imposante verzameling ex-vriendinnen. Alle ex-vriendinnen van Verstappen check je hier.

Nicole Scherzinger

Dit is de enige beroemdheid die daadwerkelijk bekend stond als de vriendin van Lewis Hamilton. Je kunt deze dame kennen als één van de gezichten van de Pussycat Dolls. Lewis en Nicole hielden het best lang met elkaar uit: ze werden in 2007 officieel een setje, het kwam tot een breuk in 2015. Het zat Nicole niet lekker dat Lewis zijn auto’s altijd op de eerste plaats zette. Eh, wat had je dan verwacht?

© Instagram

Rihanna

Niet lang nadat het uitging met Nicole zou Lewis een kortstondige affaire hebben gehad met Rihanna. De twee werden veelvuldig samen gespot, maar van een publieke relatie was nooit sprake. Tegenover de media hielden beiden hun lippen stijf op elkaar.

Rihanna is de ex-vriendin Lewis Hamilton
© Instagram

Sofia Richie

Sofia Richie is het zusje van Nicole Richie, oftewel: de dochter van Lionel Richie. Lewis zou het in 2017 hebben aangelegd met Sofia, die bijna 15 jaar jonger is dan de coureur. De zogenaamde ‘socialite’ is tevens de ex-vriendin van Justin Bieber.

© Instagram

Winnie Harlow

Dit topmodel heeft ondanks haar zeldzame huidziekte naam en faam gemaakt in de fashionwereld, en werd in september 2016 samen met Lewis Hamilton gespot op de GQ Awards. De twee werden in mei 2017 ook gezien op het amfAR Gala in Cannes. Wat er daarna van de relatie terecht is gekomen, blijft onduidelijk.

© Instagram

Rita Ora

Deze krullenbol werd meerdere malen hand in hand gespot met Lewis, en daarna gefotografeerd terwijl ze zijn appartement verliet. Ook zouden de twee op een romantische vakantie zijn geweest. Toch kon ook deze zangeres Hamilton zijn auto’s niet doen vergeten.

© Instagram

Nicki Minaj

Lewis heeft wel wat met wulpse zangeressen. Nicki werd samen met de wereldkampioen gespot op de New York Fashion Week, en deelden ook gezamenlijke Instagram-foto’s vanuit Dubai. Gewoon matties of meer dan dat? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

© Instagram

Camila Kendra

Dit relatief onbekende topmodel doet wat vele beroemdheden niet lukte: het hart van Lewis Hamilton stelen! Hoewel geen van beide de relatie toegeeft, zijn op Instagram de nodige hints te ontdekken. Camilla (27) heeft een Instagram-highlight van Monaco (waar Lewis woont) en de twee delen regelmatig hetzelfde uitzicht. Ook zou de dame soms vanuit zijn huis posten en zelfs zijn kleding dragen. Hier hoeft weinig detective-werk meer aan te pas te komen: Camilla Kendra is de vriendin van Lewis Hamilton! De vraag is hoe lang…

© Instagram

ook interessant

Wie zijn eigenlijk de geliefden van onze Oranje Leeuwinnen? We zetten het even voor je op een rijtje....

Het Amerikaanse voetbalelftal moet vrijdag aantreden tegen Costa Rica. Tijdens de kwalificatiewedstrijd in de Verenigde Staten woedde er...

Hij maakte als jonge speler furore bij Ajax, een aanstormend talent van 20 jaar. Inmiddels is hij 29...

Hij speelde amper een jaartje bij Feyenoord, maar er stroomt nog altijd Rotterdams bloed door de aderen van John...

Negentig miljoen euro kostte hij zijn nieuwe club Juventus, negentig miljoen! En toch lukte het Gonzalo Higuain niet...

“Dag dames en heren, ik zit hier al een jaar of 20 en dacht dat ik alles meegemaakt...