Search
Close this search box.
Welmoed Sijtsma vriend

Wie is de vriend van Welmoed Sijtsma?

Wat weten we eigenlijk over de vriend van Welmoed Sijtsma, de kersverse deelneemster van Wie is de Mol? Wat we zeker weten, is dat de Op1-presentatrice een roerig 2021 achter de rug heeft. Ze brak in februari de verloving met haar jeugdliefde Erik af. Over haar nieuwe liefde circuleren de nodige geruchten…

Ex-vriend Welmoed Sijtsma
© Instagram

First things first: Welmoed (31) was vanaf haar zeventiende samen met Erik Egberts. Meer dan 10 jaar later, in 2019, vroeg Erik haar op Ibiza ten huwelijk. “JA! JA! JA! Wij gaan trouwen”, schreef ze toen bij de foto op Instagram, die inmiddels zorgvuldig is verwijderd. Want ja, dat huwelijk werd in februari gecanceld. Wat er precies is voorgevallen is onduidelijk, al had ze die arme Erik in 2014 ook al eens gedumpt.

Maar goed, Welmoed zat in zak en as. “Dat was heel verdrietig,” vertelde Welmoed aan Story. “Zeker als je verloofd bent en meer dan tien jaar samen bent geweest.” Gelukkig had ze iemand om bij uit te huilen: haar co-host bij Op1, Jort Kelder! “Ik kan heel goed met Jort praten. Hij is heel open en eerlijk. En hij heeft zelf ook het nodige meegemaakt op liefdesgebied. Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band. Jort is echt een lieve man.”

En dat brengt ons bij het gerucht dat Welmoed en Jort meer zijn dan alleen goede gesprekspartners. Volgens verschillende roddelmediums zou het tweetal het wel héél gezellig hebben op… eh, áán die Op1-desk.

Hier vind je de andere partners van de Op1-presentatoren.

Welmoed Sijtsma en Jort Kelder
© NPO / YouTube
Vriend van Welmoed Sijtsma
© Instagram
Vriend Welmoed Sijtsma
© Instagram
Welmoed Sijtsma en vriendin
© Instagram

ook interessant

Ricardo Kishna zal ogen op zich gericht krijgen als hij in Rome over straat gaat. De aanvaller van...

De Franse racer die zaterdag een flinke crash maakte op het circuit in Zandvoort is overleden. De Fransman...

In het nieuwe reclamespotje van Calvé Pindakaas is Robin van Persie de hoofdrolspeler. Althans, een jongetje van vijf...

Het gaat niet goed met Rosanna Kluivert, de vrouw van Patrick en de moeder van Shane. Er is...

Ook in Utrecht is Michiel Kramer allesbehalve populair. Een ‘dappere’ fan stond bij de spelerstunnel klaar om de...

Arsène Wenger is dik in de 60, maar dat weerhoudt hem er niet van lekker mee te doen...