Search
Close this search box.
Sneijder en Yolanthe gaan scheiden

Wesley Sneijder breekt met zijn Yolanthe

Is er dan niets meer heilig? Roddelplatform RTL Boulevard meldt zojuist dat Wesley Sneijder een punt zet achter zijn huwelijk met Yolanthe. Dat heeft Boulevard bij het management van het stel ontfutseld.

“Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan”, is de korte reactie. “Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.”

Hoewel het nieuws als donderslag bij heldere hemel komt, is het niet geheel onverwacht. Er gingen vorig jaar al geruchten over een relatiecrisis. Yolanthe zou zelfs een eigen appartement in Amsterdam hebben aangeschaft. De voormalig voetbalvrouw reageerde toen ontkennend tegenover Grazia. “Elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar.”

Yo en Wes waren sinds 2005 bij elkaar en trouwden in 2010. Ze hebben samen zoontje Xess Xava.

Sneijder en Yolanthe gaan scheiden
© Pro Shots

ook interessant

Er heerst geen prettige sfeer in Rotterdam na de vijfde nederlaag op rij voor Feyenoord, maar om voetballers...

Diego Armando Maradona kwam niet naar Limburg, maar organisator Christian Petermann onthult dat de voetballegende verregaande eisen had...

Zo’n 22 jaar geleden werd de cup met de grote oren verzilverd, en Ajax heeft tot op de...

Ze mogen dan de felbegeerde KNVB-beker in de wacht hebben gesleept, er was vandaag toch een Feyenoorder die...

Max Verstappen is als derde geëindigd op de Grand Prix van Groot-Britannië. De Nederlander had alleen Mercedes-coureurs Nico...

Je zult vast hebben meegekregen dat Dirk Kuyt en Jonathan de Guzman afgelopen week op de Oranje-training hard...