Search
Close this search box.
Sylvie gedumpt door Arabische liefde?

Werd Sylvie gedumpt door Arabische liefde vanwege lingerielijn?

Sylvie had het druk de afgelopen maanden. Niet met haar aanstaande huwelijk, maar met haar gloednieuwe lingerielijn. En dat kon haar verloofde niet waarderen, zo beweren Duitse media.

Charbel Aouad zou niet blij zijn dat Sylvie voorrang geeft aan haar werk. Het Duitse roddelblad Closer kopte zelfs dat het huwelijk van de presentatrice zou zijn afgeblazen. Sylvie zelf wordt geciteerd: “Ik moest een beslissing nemen.”

Maar het valt allemaal reuze mee, zo blijkt: het huwelijk is slechts uitgesteld omdat Sylvie haar nieuwe lingerielijn wilde lanceren. Tijdens die lancering gaf de ex van Raf meteen aan dat de bruiloft er écht aankomt. “Mijn focus ligt nu helemaal op mijn eigen lijn Sylvie Flirty Lingerie die vanaf oktober verkrijgbaar is, maar dat verandert niets aan mijn privé-agenda.”

Sylvie gedumpt door Arabische liefde?
© Instagram
Sylvie gedumpt door Arabische liefde?
© Instagram

ook interessant

Real Madrid won gisteravond met maar liefst 7-3 van tegenstander Sevilla. Cristiano Ronaldo wist driemaal het net te...

Memphis Depay verkast naar Manchester United en dus staat zijn huis te koop. Die zal dan wel in...

We hebben Spanje opgerold, dus we zijn onoverwinnelijk. Dat denkt heel Nederland althans. Niemand houdt er rekening mee...

Mario Been en Racing Genk scheiden wegen. De 50-jarige trainer werd gisteravond ontslagen, na een dienstverband van tweeënhalf...

Diego Maradona is weer eens in opspraak. Op een uitgelekte video is te zien hoe de legendarische voetballer zijn...

Het werd direct na zijn dood geopperd, maar toch is het er nog steeds niet van gekomen: een...