Search
Close this search box.
Wenger

Wenger baalt ondanks plaatsing

Arsenal-trainer was woensdagavond alles behalve blij na de nederlaag van zijn club tegen Napoli. De Engelse koploper plaatste zich dan wel voor de volgende ronde van de Champions League, door de verliespartij eindigde de Engelse club achter Borussia Dortmund, dat met 2-1 won bij Olympique Marseille, alsnog op de tweede plaats.

Daardoor wacht Arsenal hoogstwaarschijnlihjk een zware loting voor de achtste finale van het miljoenenbal, met Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München of Paris Saint-Germain als mogelijke tegenstanders.

“We hebben in de laatste 4 of 5 jaar niet echt getroffen met de loting na de groepsfase en het ziet er nu opnieuw heel lastig uit”, erkende Wenger. “Maar dat is pas in februari aan de orde. Er kan de komende maanden nog veel veranderen, bij ons en bij onze komende tegenstander. Laten we ons nu maar weer snel richten op de Premier League.”

Voor Napoli verliep de avond nog veel dramatischer. Ondanks de overwinning op Arsenal, die de club op twaalf punten bracht, is de Italiaanse club uitgeschakeld en veroordeeld tot de Europa League.

ook interessant

Mario Balotelli was afgelopen seizoen goed voor drie goals in 17(!) wedstrijden bij zijn club Liverpool. Allerminst indrukwekkende...

Cristiano Ronaldo’s eigen standbeeld op zijn geboorteplaats Madeira – waarbij vooral één lichaamsdeel opvalt – viel gisteren ten...

Arjen Robben is altijd zo lekker gewoon gebleven en dus is hij ook lekker gewoon met zijn jeugdliefde...

Met het vergaren van de Champions League kan SBS het niet maken om Jan-Joost van Gangelen en Hansie...

Guus Hiddink, de man die PSV weer uit het slop haalt, heeft gisterenavond in het Radio 1-programma “Het...

Ramiz Zerrouki mag zich Feyenoorder noemen. Wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin...