Search
Close this search box.
Watford-mascotte maakt Engelse spits gek

Watford-mascotte maakt Engelse spits woest met deze hilarische actie

Voetbalmascottes zijn altijd een beetje een knullige toevoeging aan het profvoetbal, maar de mascotte van Watford tilt dit edele beroep naar een hoger niveau.

‘Harry the Hornet’ werd al eens gespot toen hij tussen Memphis en Daley Blind twee minuten stilte beleefde en vierde ooit een doelpunt mee met Odion Ighalo. Toch ging hij met zijn actie van gisteren wellicht ietsje té ver.

Wilfried Zatha, Crystal Palace-spits en tweevoudig Engels international, had eerder in de wedstrijd een gele kaart gekregen voor het maken van een schwalbe. Toen Zaha na afloop van de wedstrijd (die eindigde in 1 – 1) richting catacomben liep, liet Harry zich voor de aanvaller op de grond vallen, als imitatie van de duik.

Dat kan de Brit op zijn zachtst gezegd niet waarderen: de voetballer moest tegengehouden worden, omdat hij de vrolijke wesp woedend in de haren wilde vliegen. Een scheldende Zaha werd door zijn trainers naar de kleedkamer afgevoerd.

Beelden van het bizarre incident vind je hieronder. Sam Allardayce, de kersverse coach van Palace, liet na afloop weten dat hij vond dat de mascotte buiten zijn boekje ging.

Watford-mascotte maakt Engelse spits gek
© Twitter
Watford-mascotte maakt Engelse spits gek
© Twitter

ook interessant

Vitesse besloot eergisteren de Israëlische verdediger Dan Mori thuis te laten van het trainingskamp in de Arabische Emiraten,...

Luuk de Jong wil liever nog vandaag dan morgen vertrekken bij zijn club Borussia Mönchengladbach. De aanvaller is...

Ronald de Boer was de schoonvader van Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena. Als vader van drie volwassen dochters heeft hij...

Een schandaaltje is Voetbal Inside niet vreemd, maar het lijkt erop dat de heren gisteravond echt te ver gingen. Er...

Lange tijd was Donny van de Beek gelukkig met jeugdliefde Marijn van Eijkelenburg, die hij kende uit zijn...

Een opmerkelijk verhaal uit Italië, waar een stel badgasten naar verluidt uit het zwembad werd gestuurd omdat de selectie...