Search
Close this search box.
Watford-mascotte maakt Engelse spits gek

Watford-mascotte maakt Engelse spits woest met deze hilarische actie

Voetbalmascottes zijn altijd een beetje een knullige toevoeging aan het profvoetbal, maar de mascotte van Watford tilt dit edele beroep naar een hoger niveau.

‘Harry the Hornet’ werd al eens gespot toen hij tussen Memphis en Daley Blind twee minuten stilte beleefde en vierde ooit een doelpunt mee met Odion Ighalo. Toch ging hij met zijn actie van gisteren wellicht ietsje té ver.

Wilfried Zatha, Crystal Palace-spits en tweevoudig Engels international, had eerder in de wedstrijd een gele kaart gekregen voor het maken van een schwalbe. Toen Zaha na afloop van de wedstrijd (die eindigde in 1 – 1) richting catacomben liep, liet Harry zich voor de aanvaller op de grond vallen, als imitatie van de duik.

Dat kan de Brit op zijn zachtst gezegd niet waarderen: de voetballer moest tegengehouden worden, omdat hij de vrolijke wesp woedend in de haren wilde vliegen. Een scheldende Zaha werd door zijn trainers naar de kleedkamer afgevoerd.

Beelden van het bizarre incident vind je hieronder. Sam Allardayce, de kersverse coach van Palace, liet na afloop weten dat hij vond dat de mascotte buiten zijn boekje ging.

Watford-mascotte maakt Engelse spits gek
© Twitter
Watford-mascotte maakt Engelse spits gek
© Twitter

ook interessant

Vitesse was gisteravond behoorlijk kansloos in een oefenpotje tegen Chelsea, dat met 3-1 verloren ging. Niet zo vreemd...

Na Ajax, heeft ook PSV de nieuwe shirts gepresenteerd. 20 jaar lang was Nike de kledingsponsor, maar vanaf...

RKC Waalwijk staat in de schijnwerpers, maar dat heeft geen reet met voetbal te maken. De Jupiler League-club...

Haar vriend is misschien wel de beste sprinter ter wereld in het wielrennen en zelf kan ze een...

Verschillende fans van Feyenoord hebben in Rome flinke straffen gekregen voor hun gedrag. Zo’n 5000 supporters van de...

FC Barcelona mag deze zomer toch de transfermarkt op. Begin deze maand legde de FIFA Barcelona nog een...