Search
Close this search box.
Gezin, huis en salaris van Arne Slot

Gezin, huis en salaris van Arne Slot: vijf dingen die je niet van hem wist

De trainerscarrière van Arne Slot loopt tot op heden voortvarend. Slot was zeer succesvol bij AZ, maar presteert ook uitstekend met Feyenoord. Maar wat weten we eigenlijk over zijn privéleven? Zijn vrouw, kinderen, huis en salaris, deze vijf dingen wil je weten over Arne Slot.

In het kort

  1. Mirjam is de vrouw van Arne Slot
  2. Dit zijn hun twee kinderen
  3. Salaris van Slot: bijna een miljoen
  4. Huis van Arne Slot: miljoenenpand en strandhuis
  5. De vader van Arne Slot
Vijf dingen die je wil weten van Arne Slot
© Pro Shots

De vrouw van Arne Slot

Arne Slot is al heel wat jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Mirjam Slot. Mirjam komt niet graag in de publiciteit, dus is het niet bekend waar ze vandaan komt, hoe ze Arne heeft leren kennen, wat haar opleiding is en wat ze tegenwoordig doet. Mirjam Slot heeft wel sociale media, maar die kanalen zijn afgesloten voor de buitenwereld. Wel refereert Arne Slot in interviews weleens aan zijn vrouw. “Mijn vrouw vindt dat ik thuis niet zo hard werk”, zei hij ooit bijvoorbeeld in een video op de clubkanalen.

Vijf dingen die je wil weten van Arne Slot: zijn vrouw
© Facebook: Mirjam Slot

Kinderen van Arne Slot: zoon en dochter

Wat wel bekend is van Mirjam Slot, is dat zij twee kinderen heeft van Arne. Het oudste kind is hun dochtertje Isa en enkele jaren later kwam ook zoontje Joep op deze wereld. Zij waren nog jong toen hun vader stopte met profvoetbal (zie foto), maar zitten inmiddels al aan het einde van hun puberteit.

Isa Slot is 16 en wordt in interviews wel eens genoemd door Arne. “Mijn dochter kijkt naar het aantal Instagram-volgers om te zien wie favoriet is in de poule”, zei hij bijvoorbeeld ooit, in een persconferentie tijdens de Europa League.

En, toen er een gooiverbod in het stadion werd ingesteld, sprak Slot cynisch: “Ik ben blij dat er niets meer gegooid mag worden. Nu kan ik mijn dochter van zestien veilig naar alle festivals sturen.”

Beelden van het volledige gezin Slot zijn lastig te vinden, maar hier kun je een goede blik op de vrouw, zoon en dochter van Arne Slot werpen.

Vijf dingen die je wil weten van Arne Slot: zijn kinderen
© Pro Shots

Het salaris van Arne Slot: bijna een miljoen

Als interim stond Arne Slot tijdelijk aan het roer bij SC Cambuur, maar zijn echte debuut als hoofdtrainer maakte hij bij AZ. In zijn debuutseizoen leidde Slot AZ naar de finale van de KNVB Beker en de derde plaats in de eredivisie. In Alkmaar verdiende hij al geen misselijk salaris. AZ betaalde hem namelijk 250.000 euro per jaar.

Met zijn overstap naar Feyenoord ging hij aanzienlijk meer verdienen. Dick Advocaat verwachtte dat Feyenoord hem het dubbele zou bieden, maar Hans Kraay jr. vertelde later bij Veronica Inside dat hij maar liefst drie keer zoveel verdient. Dat komt neer op een salaris van 750.000 euro per jaar.

Het huis van Arne Slot: miljoenenpand en strandhuis

Het moge duidelijk zijn waar Arne Slot een groot deel van zijn verdiende geld in heeft gestoken. Onlangs kocht hij namelijk een peperduur herenhuis in het centrum van Zwolle. Slot betaalde maar liefst 1.150.000 euro voor het huis. Met vijf minuten lopen staat hij in het bruisende centrum van Zwolle. Zijn woning heeft maar liefst 265 vierkante meter aan woonoppervlak, vijf slaapkamers en twee luxe badkamers. Daarnaast heeft Slot een appartement in Egmond aan Zee. Appartement Duinslot heeft een prachtig uitzicht en ligt direct aan zee.

Vijf dingen die je wil weten van Arne Slot: zijn huis
© BekendeBuren

De vader van Arne Slot: ook een goede voetballer

Hoewel Arne Slot geen bekende ouders heeft, is het wel duidelijk waar hij zijn voetbaltalent vandaan had. Volgens Jan Ophof, voormalig trainer van Arne Slot, was zijn vader Arend de beste voetballer van Bergentheim en omstreken. “Hij speelde ook voor het Nederlands amateurelftal” vertelt Bert Nijenhuis, voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging aan RTV Oost.

“Het was in die tijd niet zo gewoon om direct voor het betaald voetbal te gaan, en vader Slot was net afgestudeerd op de Pabo en besloot daarom onderwijzer te worden.” Later werd de vader van Arne Slot trainer van diverse voetbalclubs in de regio, maar in het dagelijks leven was hij onderwijzer. “Als schoolmeester was Arend overal bij betrokken. Schoolvoetbaltoernooien, handbaltoernooien. Noem maar op.”

Vijf dingen die je wil weten van Arne Slot: zijn vader
© Facebook: Arend Slot

ook interessant

Het avontuur van België op het WK 2014 is ten einde. De Rode Duivels verloren zojuist met 1-0...

Deze week in ‘de chick van’ stellen we jullie voor aan Melisa, de vriendin van Andy van der...

Er is een voortdurende rivaliteit tussen Catalonië en Madrid, maar misschien dat deze lokale journalist ietsje te ver...

De soap rondom Rafael van der Vaart en Sabia Engizek blijft de roddelpers bezig houden. Is Sabia nu...

Oké, we geven het toe, wij mannen zijn weleens iets teveel met voetbal bezig, waardoor vrouwen zich letterlijk...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...