Search
Close this search box.
Vriendin van Cristiano Ronaldo

Vijf dingen die je niet wist over Georgina Rodriquez, vriendin van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo komt regelmatig in het nieuws door zijn (vervelende) gedrag, in plaats van zijn voetbalprestaties. Laten we daarom eens wat aandacht schenken aan Georgina Rodriquez, de beeldschone vriendin van Cristiano Ronaldo. Deze vijf dingen wist je vast nog niet over haar.

  1. Georgina Rodriquez vluchtte uit armoede
  2. Vriendin Ronaldo verloor beide ouders
  3. Georgina Rodriquez heeft eigen Netflix-serie
  4. Ronaldo ontmoette zijn vriendin in Gucci-winkel
  5. Ronaldo en Georgina beleefden tragisch moment
Georgina Rodirguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo
© Instagram: @Georginagio

1. Georgina Rodriquez vluchte uit armoede

Georgina is inmiddels een van de rijkste vrouwen ter wereld, maar weet maar al te goed hoe het is om op een houtje te bijten. Ze groeide op in Argentinië in grote armoede. Op 17-jarige leeftijd had ze genoeg bij elkaar verzameld voor een vliegticket naar Londen. Daar ging ze heen om een beter leven op te bouwen. Georgina ging daar aan de slag als nanny om te zorgen voor een dak boven haar hoofd en genoeg te eten en te drinken.

Wat je moet weten over Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo: armoede
© Instagram: @Georginagio

2. Vriendin Ronaldo verloor beide ouders

Alsof de armoedige thuissituatie van Georgina nog niet heftig genoeg was, verloor ze ook nog eens beide ouders op jonge leeftijd. In 2011 verloor ze haar moeder als gevolg van een auto-ongeluk. Acht jaar later kwam ook haar vader om het leven, die ze eigenlijk al langer kwijt was. Haar vader zat namelijk al tien jaar in de gevangenis, omdat hij was veroordeeld voor drugssmokkel.

Wat je moet weten over Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo: ouders verloren
© Instagram: @Georginagio

3. Georgina Rodriguez heeft eigen Netflix-serie

Waar velen haar alleen kennen als de vrouw van Cristiano Ronaldo, maakt Georgina tegenwoordig ook naam als model én heeft ze haar eigen documentaire. De docu Soy Georgina is te zien op Netflix en daarin geeft ze een inkijkje in het luxe leven dat ze nu leidt en zet ze dat af tegen haar armoedige verleden. Of het een goede documentaire is, valt te bezien. Op IMDB kreeg hij namelijk maar twee sterren en ook de Belgische krant HLN was er niet bepaald van onder de indruk: “Soy Georgina is de beste PR-deal die een man van zijn kaliber zich wensen kan. En Georgina’s marktaandeel vaart er eveneens wel bij. 5/10.”

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriquez
© Pro Shots

4. Ronaldo ontmoette zijn vriendin in Gucci-winkel

Nadat ze in Engeland een klein buffertje had opgebouwd, verhuisde Georgina vanwege de taalbarrière in Engeland naar Spanje. Daar nam ze een baantje in een Gucci-winkel en daar is haar sprookje echt begonnen. Op een werkdag kwam daar namelijk plotseling Cristiano Ronaldo binnengelopen, die op dat moment bij Real Madrid speelde. “De dag dat ik Cristiano tegenkwam, was op een donderdag in de zomer. Terwijl ik de winkel verliet kwam ik een knappe man tegen van bijna twee meter lang.” Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Wat je moet weten over Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo: ontmoet in Gucci-store
© Instagram: @Georginagio

5. Ronaldo en vriendin Georgina beleefden tragisch moment

Sinds 2016 zijn Cristiano Ronaldo en Georgina gelukkig samen. Inmiddels hebben zij ook twee kinderen: dochters Alana en Bella Esmeralda. Dat hadden er echter drie moeten zijn. Georgina was namelijk zwanger van een tweeling en dus had Bella nog een broertje moeten hebben, maar hij heeft het niet gehaald. “Dit jaar maakte ik het mooiste en tegelijk moeilijkste moment uit mijn leven mee. Mijn hart brak in tienduizend stukjes en ik had geen idee hoe ik verder kon gaan met ons leven”, vertelde ze in haar documentaire.

Wat je moet weten over Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo: miskraam
© Instagram: @Georginagio

ook interessant

In de Serie A hoef je niet bang te zijn voor een lege portemonnee, maar als Italiaanse vierdeklasser...

Gareth Bale lijkt na een moeilijke tijd bij Real Madrid iets beter te draaien bij de Koninklijke. De...

Jeffrey Leiwakabessy wordt vandaag 35 jaar, maar zit nog altijd bij de selectie van NEC. Uit een pijnlijke...

De Russische voetbalclub Anzhi Makhachkala heeft donderdag vertrouwen uitgesproken in hun Nederlandse coach Guus Hiddink. In de media...

Zlatan Ibrahimovic is aanwezig in Brazilië en kreeg de vraag wie er volgens hem in de finale van...

Arjen Robben kan dit kalenderjaar niet meer in actie komen voor Bayern München. De blessure van de linkeraanvaller,...