Search
Close this search box.
Wat een lijst! Deze 7 vette films zijn allemaal uitgesteld

Wat een lijst! Deze 7 vette films zijn allemaal uitgesteld

Jouw bioscoopbezoekje blijft voorlopig beperkt tot de thuis-cinema. Alle bioscopen zitten potdicht, dus veel films zijn uitgesteld. Op dit lijstje blockbusters zul je nog even moeten wachten. Waar keek jij het meest naar uit?

No Time to Die

De nieuwe Bond-film werd al uitgesteld toen de crisis Europa nog niet had bereikt. Hij moest eigenlijk 10 april uitkomen, maar is nu verplaatst naar 25 november.

Black Widow

Liefhebbers van Scarlett Johansson moeten nog even geduld hebben voordat ze de nieuwe Marvel-film in de bios kunnen bekijken. Black Widow moest op 1 mei uitkomen, maar de nieuwe datum is onbekend.

Fast & Furious 9

Als je stond te popelen om Vin Diesel in auto’s te zien crossen, wordt je geduld op de proef gesteld. Het gloednieuwe hoofdstuk in de Fast & Furious-serie is een vol jaar uitgesteld: tot mei 2021.

Mulan

Disney poept de ene na de andere verfilming van hun beroemde klassiekers uit. De volgende in de rij zou Mulan zijn. Helaas voor de fans komt de film niet meer op 27 maart uit. Een nieuwe release-datum laat op zich wachten.

A Quiet Place Part II

Het vervolg op deze succesvolle horrorfilm uit 2018 is helemaal af, maar de release-datum van 20 maart verplaatst. Op welke datum we wel kunnen griezelen is onduidelijk.

Wonder Woman 1984

Alleen hoofdrolspeelster Gal Gadot was al een goede reden om je te verheugen op Wonder Woman 1984. Ook deze film is uitgesteld, van 5 juni tot 14 augustus.

Minions: The Rise of Gru

Je dosis Minion-plezier moet je de komende tijd ergens anders vandaan halen. Het nieuwe deel in deze populaire animatieserie zou in juni uitkomen, maar is uitgesteld.

ook interessant

James Rodriguez verkast per direct naar Real Madrid. De Koninklijke telt 80 miljoen euro neer voor de topscorer...

Arjen Robben, sterspeler van Bayern München én Oranje, is woensdagavond geblesseerd geraakt aan zijn rechterknie. Hij viel na...

Ronald Koeman zag op donderdag 21 maart Abraham. De huidige trainer van Feyenoord mocht 50 kaarsjes op zijn...

In Marseille is donderdag de zoon van de directeur van Olympique geliquideerd, het gaat om de 30-jarige Adrien...

We kunnen er kort over zijn: het krachtsverschil tussen België en het Nederlands elftal is momenteel enorm. Terwijl de...

Jordi Cruijf mocht afgelopen maandag de Laureus Spirit of Sport Award in ontvangst nemen. De prijs was een...