Search
Close this search box.
Audi Q7

Wat doen de spelers van Oranje tijdens het EK nu ze er uit liggen?

Volgend jaar zomer is er geen EK-avontuur in Frankrijk voor de spelers, dus zullen we in die periode vast de vakantiekiekjes voorbij zien komen van onze Oranjespelers. Het zal pijnlijk voor ze zijn overal geconfronteerd te worden met het EK nu ze zelf niet mee te kunnen doen. Als de spelers in die periode in Frankrijk zijn zal het waarschijnlijk niet zijn om een wedstrijd mee te pikken, maar eerder om te genieten van een luxe vakantie aan de Franse zuidkust. Voor spelers leent de Côte d’Azur zich er perfect voor om te zien en gezien te worden in hun dure bolides.

Tijdens de competitie worden onze voetballers in spelersbussen naar de wedstrijd vervoerd. Ze kijken er naar uit in hun vrije tijd weer lekker zelf te kunnen rijden. In de zomer van 2016 hebben ze daar genoeg tijd voor. Dat ze het belangrijk vinden waarin ze rijden, is wel te zien aan de waarde van sommige auto’s. Al heeft de ene speler er meer geld voor over dan de andere. Jeroen Zoet bijvoorbeeld, hij is een van de beste keepers van de eredivisie, maar rijdt rond in een bescheiden Mercedes C. Bovendien is er wrapfolie op zijn auto aangebracht om de originele lak te beschermen. Hij is er dus erg voorzichtig mee! Ook Wijnaldum is bescheiden te noemen met zijn Volkswagen Up als vervoermiddel.

Misschien schaft hij binnenkort iets anders aan nu hij voor Newcastle United speelt. Van der Wiel daarentegen wil graag opvallen met zijn auto. Hij rijdt rond in een Chevrolet Callaway Camaro SC572 en heeft zijn Amerikaanse auto flink getuned. Heel verrassend vinden wij dit niet, omdat hij er ook van houdt zijn lichaam te tunen met tatoeages. Memphis trekt ook graag de aandacht met een buitengewone auto. Hij bezit een Mercedes S 63 AMG coupé in een matte zwarte kleur van maar liefst 160.000 euro. Ben je benieuwd naar de auto’s van de andere spelers in het Nederlands elftal? Wijkopenautos.nl heeft in totaal elf spelers en hun auto’s voor je geselecteerd. Hoe glamorous vind jij de auto’s?

ook interessant

Adam Johnson: eerst vaag bekend als die Engelse international die het net niet heeft gemaakt, nu berucht als...

Of er in Nederland nu zin in hebben of niet: de EK-koorts is definitief losgebarsten. Ieder bedrijf wil, zoals gewoonlijk,...

Willem II is na een seizoen Jupiler League weer terug in de Eredivisie. De Tilburgse ploeg won thuis...

Dat zie je niet elke dag. In voorbereiding op de bekerfinale van vanavond, tegen Real Madrid, speelden de...

Er is een hoop te doen om het WK 2018, aangezien het eindtoernooi natuurlijk wordt georganiseerd door Rusland. Op slechte...

Frankrijk zal zonder Samir Nasri afreizen naar het WK in Brazilië. De sterspeler van de Engelse kampioen Manchester...