Search
Close this search box.
Vunzig grapje Giel Beelen met Tim Knol loopt compleet uit de hand

Vunzig grapje Giel Beelen met Tim Knol loopt compleet uit de hand

Het flauwe grapje dat Radio 538-dj Frank Dane uithaalde met zangeres Maan staat je vast nog vers in het geheugen. De dame kwam een liedje zingen bij zijn radio-show, maar Frank vond het grappig om een stripper voor haar neus te zetten. Daar schrok Maan ontzettend van.

Ondanks de felle kritiek op de actie vond Giel Beelen het een goed idee om het geintje dunnetjes over te doen.

Zanger Tim Knol, die openlijk kritiek uitte op de ‘grap’ met Maan, werd tijdens het spelen van een nummer zelf verrast door een stripper. Dat kon hij niet waarderen: de man liep met gitaar en al de studio uit.

Giel sprintte hem achteraan en begreep niet waarom hij het geintje niet kon waarderen. “Ik voel me hier te serieus voor”, legde Knol vervolgens uit. “Ik had niet verwacht dat jij zó laag zou zakken. Ik voel me echt te oud voor deze onzin, wat een kleuterradio.”

Daar snapte Giel op zijn beurt helemaal niets van. Hij eiste zelf dat Knol het liedje zou afmaken. “Je zet jezelf hier voor lul”, vond de dj.

Maar het liedje werd niet afgemaakt, al verklaarde Radio Veronica na afloop wel dat de ruzie tussen de twee was bijgelegd. Bekijk het incident hieronder terug:

ook interessant

Frankrijk had het zwaar in het openingsduel van het EK in eigen land. Tegenstander Roemenië maakte het de...

We weten dat Wesley Sneijder grapjes over zijn geringe lengte maar moeilijk kan verkroppen, maar hoe reageert hij als zijn bloedeigen...

Wij mogen dan dolblij zijn met de last minute-overwinning op Mexico, de Mexicanen zelf zijn nog steeds woedend...

Dat goed voetballer in de familie zit is wel duidelijk bij de familie Kluivert. Papa Patrick kon een...

Het was voor velen een wake-up call, het kansloos verloren oefenduel van het Nederlands elftal tegen Frankrijk (0-2)....

Voetballers zijn enig menselijk gedrag niet vreemd. En dus zijn er ook voldoende voetballers die mensen doodrijden, verkrachten, bestelen en...