Search
Close this search box.
pedovoetballer-geeft-feestjes-voor-hij-de-cel-in-moet

Vrouwen worden hitsig van pedovoetballer

Adam Johnson mag nu dan een veroordeelde pedofiel zijn, over vrouwelijke aandacht heeft de aanvaller niks te klagen. De Engelsman wordt in de bak overstelpt met liefdesbetuigingen, zo wist de Daily Express van een insider te ontfutselen.

Dat gaat heel ver, schrijft de krant. Johnson krijgt niet alleen liefdesbrieven toegestuurd, maar ook kinky foto’s. Sommige dames zouden hem zelfs willen bezoeken in de gevangenis.

Johnson kreeg afgelopen week te horen dat hij voor zes jaar achter de tralies moet, omdat hij zich vergreep aan een 15-jarig meisje. Hij had toen nog een relatie met zijn ex, Stacy Flounders. Zij verbrak de relatie tijdens de rechtszaak, maar zou wel voornemens zijn Johnson te bezoeken in de gevangenis. Het tweetal heeft een dochtertje.

ook interessant

Net als de Russische hooligans reisden de supporters van Ierland met snode plannen af naar Frankrijk. De voornemens van de Ieren...

Maak kennis met Yasmine Driouech. De vrouw die vanuit het niets trouwde met Mohamed Ihattaren, maar ook razendsnel...

De achtste finale van de Europa Leauge lijkt Red Bull Salzburg niet meer te kunnen ontgaan na de...

De Denen bij Ajax zijn momenteel niet de meest fitte spelers van de Amsterdamse club. Zowel Schöne als...

Is het nou competitievervalsing of niet? De ene zegt van wel de andere van niet. Marco Boogers zwengelde...

Er zijn talloze Nederlandse voetballers waarvan we ons niet meer kunnen herinneren dat ze ooit in Oranje-shirt hebben...