Search
Close this search box.
Vrouwen-Eredivisie maakt zichzelf belachelijk

Vrouwen-Eredivisie maakt zichzelf belachelijk, Oranje-speelster woest

De Oranje Leeuwinnen mogen dan Europees kampioen zijn geworden, er is blijkbaar een lange weg te gaan voordat de Vrouwen Eredivisie dezelfde status heeft als de mannelijke variant.

In een flinke tirade op Twitter merkte Oranje-international Merel van Dongen gisteren op dat er flink wat schort aan de social media-kanalen van de vrouwelijke Eredivisie. Zo zag Van Dongen dat de stand op Twitter nogal achterliep. En de officiële Instagram-account van de Vrouwen Eredivisie blijkt al sinds juni niet meer bijgewerkt.

“Het lijkt alsof het populairste social medium voor een groot deel van de doelgroep heeft besloten er maar helemaal mee te kappen”, stelt Merel. “Hoe volg je de Eredivisie als fan?” Het contrast met de accounts van de Mannen Eredivisie is groot: die staat vol met actuele informatie. De Eredivisie N.V. heeft nog niet gereageerd op de klachten van de Oranje-speelster.

ook interessant

Het was een slagveld op de afsluitende training van Cambuur, en dat kan vrij letterlijk genomen worden. De...

Het vrouwenvoetbal is ver gekomen, maar de dames vechten nog altijd voor erkenning. Dat blijkt wel uit de...

Stephanie Bertram Rose, het appetijtelijke chickie van Gregory van der Wiel, is close met haar Amerikaanse hartsvriendin. Héél...

Edwin Van der Sar feliciteerde vanmorgen, weliswaar een dag te laat, via Twitter Tim Krul voor zijn verjaardag....

Het is een mooi beeld, een auto die met duizelingwekkende snelheid de meest beroemde skipiste van Oostenrijk afrijdt....

Max Verstappen viel gisteren tijdens de GP van Singapore al vóór de eerste bocht uit. De Nederlander kwam...