Search
Close this search box.
Vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers

Alle vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers op een rijtje

Veel spelers zijn de laatste tijd erg wisselvallig in het shirt van Oranje, maar de meeste spelers van het Nederlands elftal hebben buiten de lijnen in ieder geval wel gescoord! Wij zetten alle vriendinnen en vrouwen van alle Oranje-spelers voor je op een rij:

 1. Justin Bijlow: Dayenne
 2. Andries Noppert: Sarena
 3. Nathan Aké: Kaylee
 4. Daley Blind: Candy-rae
 5. Virgil van Dijk: Rike
 6. Denzel Dumfries: Jaimy
 7. Matthijs de Ligt: Annekee
 8. Jurriën Timber
 9. Stefan de Vrij: Doina
 10. Steven Berghuis: Nadine
 11. Frenkie de Jong: Mikky
 12. Davy Klaassen: Laura
 13. Teun Koopmeiners: Rosa
 14. Marten de Roon: Ricarda
 15. Cody Gakpo: Noa
 16. Vincent Janssen: Talia
 17. Luuk de Jong: Lizanne
 18. Noa Lang: Blossom
 19. Wout Weghorst: Nikki

Justin Bijlow

Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow. Haar schoonheid is ook mannenblad FHM opgevallen: de 25-jarige dame met Indische roots kwam vijf jaar terug in de FHM top 500, en in een latere editie op een 17e plek. Ook werd ze door het medium uitgeroepen tot WAG van 2021. Justin heeft Dayenne overigens niet veroverd door zijn status als voetballer. Nog voor hun eerste date gaf de dame aan niet eens te weten dat Justin de keeper van Feyenoord is.

Dayenne Huipen is de vriendin van Oranje-international Justin Bijlow
© Instagram: @Dayennehuipen

Andries Noppert

Andries Noppert is getrouwd met Sarena, met wie hij al negen jaar samen is. Het stel heeft een zoontje: Daan. Op zijn Instagram zijn diverse foto’s te zien van Andrien en zijn vrouw, al lijkt ze niet al te veel van publiciteit te houden.

Meer over het Nederlands elftal

Dit is de vrouw van Oranje-international Andries Noppert
© Instagram: @Andriesnoppert

Nathan Aké

Hoewel de Hagenaar al jaren in Engeland voetbalt, is de vriendin van Aké gewoon Nederlands: Kaylee Ramman. Het tweetal is samen sinds 2011. Het stel trouwde eerder dit jaar en kreeg onlangs een kind. “Het meest bijzondere gevoel ter wereld”, schreven ze in hun bericht over hun pasgeboren dochter.

Kaylee Ramman is de vriendin van Oranje-international Nathan Aké
© Instagram: @Nathanake

Daley Blind

Voordat je de naam van de vrouw van Daley Blind op een kaart hebt gezet, heb je al kramp in je handen. Candy-rae Fleur is danseres van beroep. De twee lijken voor elkaar gemaakt, maar toch was van liefde op het eerste gezicht geen sprake tussen Daley en Candy-rae. Ze kenden elkaar al langer uit het uitgaansleven, maar het heeft even geduurd voordat de vonk oversloeg. Inmiddels hebben ze samen een zoon en een dochter.

Candy-rae Fleur is de vrouw van Oranje-international Daley Blind
© Instagram: @Candy.rae.fleur

Virgil van Dijk

Ook Virgil van Dijk heeft inmiddels twee kinderen (Jadi en Nila). Hij is al jaren samen met Rike. Ze werkte in Nederland als sales manager, maar koos er op haar 22e voor om met Virgil mee te verhuizen naar het buitenland. Leuk verhaal over de bevalling van Rike trouwens: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Bondscoach Guus Hiddink besloot vervolgens doodleuk om hem niet te laten spelen.

Rike is de vriendin van Oranje-international Virgil van Dijk
© Pro Shots

Denzel Dumfries

Dumfries’ meisje Jaimy Kenswiel komt uit Rotterdam. Het tweetal is samen sinds zijn tijd bij Sparta. Dat was in 2015, dus de relatie van Denzel en Jaimy heeft al heel wat jaartjes overleefd. De vriendin van Dumfries richtte onder andere de webshop Four Thousand 4000 op, waar mannen- en vrouwenkleding wordt verkocht. Volgens haar LinkedIn-profiel is ze daarnaast party planner, stylist en ceo van Lovely Booth, wat het ook moge zijn.

Jaimy Kenswiel is de vriendin van Oranje-international Denzel Dumfries
© Instagram: @Jaimykens

Matthijs de Ligt

De voorstopper was lang gelukkig met Annick Diekman, zijn jeugdvriendinnetje. Maar een aantal jaar geleden kwam er wat roering in het privéleven van de Abcoudenaar. Op het gala van de Golden Boy verscheen Matthijs ineens niet met Annick, maar met AnneKee. De verdediger is niet heel happig op het delen van zijn privéleven via sociale media, waardoor niemand wist dat hij zijn vriendin had ingeruild. AnneKee is de dochter van voormalig Ajax-speler Keje Molenaar. Ze klust bij als model.

AnneKee Molenaar is de vriendin van Oranje-international Matthijs de Ligt
© Instagram: @Annekeemolenaar

Jurriën Timber

Het is niet helemaal duidelijk of Jurriën Timber op dit moment een vriendin heeft, maar er zijn wel signalen. Lees in dit artikel alles over de mysterieuze vriendin van Timber.

Roos de Back is wellicht de vriendin van Oranje-speler Jurriën Timber
© Instagram: @Roossdeback

Stefan de Vrij

Lang was Stefan de Vrij dolgelukkig met zijn jeugdvriendinnetje Marloes, maar dat geluk kwam na Stefan’s overgang naar Lazio Roma tot een bruut einde. Het liefdesverdriet is verwerkt en de 31-jarige verdediger heeft een nieuwe dame aan zijn zijde: Doina Turcanu.

Vriendin van Stefan de Vrij
© Instagram

Steven Berghuis

Steven Berghuis heeft een relatie met Nadine Bamberger. Wat we weten: ze hebben samen een dochtertje, en dan houdt het al snel op. Het Instagram-account van Nadine is afgeschermd en ook Berghuis zelf deelt maar weinig foto’s van zijn grote liefde. Hoewel hij het niet nodig zal hebben, heeft Berghuis in financieel opzicht een zeer grote vis aan de haak geslagen. Ze is namelijk de dochter van Lesley Bamberger, de eigenaar van de Kroonenberg Groep en de rijke geldschieter van Almere City.

Nadine Bamberger is de vriendin van Oranje-international Steven Berghuis
© Instagram: @Stevenberghuis

Frenkie de Jong

Verreweg de bekendste vriendin is van Frenkie de Jong. Want wie kent Mikky Kiemeney nou niet? Deze dame komt uit Den Bosch en hockeyde op hoog niveau in dezelfde plaats als Frenkie voetbalde. Frenkie leerde haar kennen toen hij in de jeugd van Willem II speelde en het jonge stel woont tegenwoordig samen in Barcelona. Ook was ze veelvuldig te zien in de Videoland-serie Força Koeman.

Mikky Kiemeney is de vriendin van Oranje-international Frenkie de Jong
© Instagram: @Mikkykiemeney

Davy Klaassen

Wanneer Davy en Laura Benschop elkaar precies hebben ontmoet is onduidelijk, maar we konden haar voor het eerst spotten op een voetbalgala in 2016. Laura komt net als Davy uit Hilversum. Ze heeft in Vancouver gestudeerd, maar woont inmiddels met Davy samen in Amsterdam. Kinderen hebben ze (nog) niet, maar een bulldog compenseert dat gemis.

Laura Benschop is de vriendin van Oranje-international Davy Klaassen
© Instagram: @Laura.benschop

Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners heeft een relatie met Rosa Schmidt. Rosa komt uit Alkmaar, waar ze Teun Koopmeiners ook heeft leren kennen. Ze liep namelijk stage bij AZ en kwam op die manier in contact met de profvoetballer. Rosa studeerde HRM aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt nu als recruiter bij het bedrijf Maandag.

Rosa Schmidt is de vriendin van Oranje-international Teun Koopmeiners
© Instagram: @Teunkoopmeiners

Marten de Roon

Marten de Roon is getrouwd met Ricarda Kilian en ze hebben samen drie kinderen. Het Instagram-account van Ricarda is afgeschermd, waardoor er maar weinig bekend is van de vlam van De Roon.

Ricarda Kilian is de vriendin van Oranje-international Marten de Roon
© Instagram: @Martenderoon15

Cody Gakpo

Cody Gakpo heeft met Noa van der Bij een hoofdprijs in de wacht gesleept. De eerste foto van de tortelduifjes verscheen in kerst 2020 op beide Insta’s. Cody is een geboren en getogen Eindhovenaar en snorde zijn meisje ook op in Brabant. Ze heeft een hbo-opleiding management gedaan en werkt nu als Junior Booker bij Cachet Models.

Noa van der Bij is de vriendin van Oranje-speler Cody Gakpo
© Instagram: @Noavdbij

Vincent Janssen

Een aantal maanden geleden werd de vriendin van Vincent Janssen ineens groot nieuws in Nederland. Volledig in de anonimiteit had het koppel hun bruiloft gepland op 4 juni 2022, maar plotseling werd hij door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen voor Oranje. Wat ons betreft geen lastig dilemma, maar uiteindelijk hoefde hij niet te kiezen en mocht hij van de bondscoach later aansluiten. Talia is van Mexicaans-Amerikaanse afkomst en heet je van harte welkom op haar Instagram-account met de tekst: ‘Welcome, stalker’.

Talia is de vrouw van Oranje-international Vincent Janssen
© Instagram: @heyitstaliaj

Luuk de Jong

Waar broer Siem al jaren samen is met één en dezelfde vrouw, was Luuk de Jong minder standvastig in de liefde. De spits was lange tijd met een dame uit zijn thuisstad in het oosten des lands, maar schoof die aan de kant. De PSV-spits stond daarna bekend als vrijgezel en zijn Tinder-profiel lekte zelfs uit. Maar Luuk (31) vond de liefde in 2016: Lizanne van Zutven. Lizanne komt uit Veghel en is fysiotherapeut van beroep.

Lizanne van Zutven is de vriendin van Oranje-international Luuk de Jong
© Instagram: @Luukdejong9

Noa Lang

Noa Lang gedraagt zich geregeld zelf nog als een kind, maar verwacht binnenkort toch een kleine. Zijn vriendin Blossom de Weerd is namelijk zwanger. Ze werkt voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in tandheelkunde. Er is weinig online over haar te vinden, maar dit is haar Facebook-profiel.

Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang, speler van het Nederlands elftal
© Facebook: Blossom Blue

Wout Weghorst

De vriendin van Wout Weghorst heet Nikki van Esch. De vonk sloeg over op de HAVO, vertelt de 25-jarige Wout in Helden Magazine. “In het laatste jaar zoenden we voor het eerst”, aldus de goalgetter. Het was toen nog niet meteen ‘aan’, want Nikki wilde niet. “De eerste twee maanden heeft ze me volledig genegeerd. Ik baalde, want ik was gek op haar. Zij had dat niet direct of ze wilde niet aan dat gevoel toegeven. Maar daarna kwam het er toch van. We hebben een jaartje verkering gehad, daarna ging het even uit. Toen ik naar Willem II ging, kwam het weer goed en sindsdien zijn we samen.”

Nikki van Esch is de vrouw van Oranje-international Wout Weghorst
© Instagram: @Nikkivanesch

Vrijgezelle Oranje-internationals

Huh? Maar Memphis dan? En wie heeft Steven Bergwijn aan de haak geslagen? De lijst van Oranje-internationals is inderdaad niet compleet, maar dat komt doordat er ook spelers zijn zonder relatie. Je leest hier welke spelers van het Nederlands elftal nog vrijgezel zijn!

Meer over voetbalvrouwen

ook interessant

Frank de Boer liet vandaag op Twitter zien dat hij erg populair is bij anonieme bellers. Nu dachten...

Da’s ook wat: blaas je als Ajacied wat stoom af op Ibiza, kom je plotseling een stel vervelende...

Was het zo saai, of toch omdat papa niet mee speelde? Xess Xava Sneijder vond het duel tussen...

Het leven van Mike te Wierik kon natuurlijk al niet meer stuk nadat hij afgelopen zomer door EA...

Over de vraag wie Frank de Boer een betere trainer vindt, Louis van Gaal of Guus Hiddink, hoeft...

Hij rijdt elke paar weken de pannen van het dak in zijn prachtige rode Ferrari, maar ook naast...