Search
Close this search box.
Vrouw van Ruud van Nistelrooy

Dit is de vrouw van Ruud van Nistelrooy

Hij scoorde eerst zelf vanuit alle hoeken en standen, nu moet Ruud van Nistelrooy toekijken hoe zijn team dat doet. De coach van PSV wil hoge ogen gooien in Eindhoven, al blijft hij altijd bescheiden. Laten we eens in het privéleven van ‘Van the Man’ duiken. Leontien Smaats is sinds jaar en dag de vrouw van Van Nistelrooy. Hier vind je trouwens de vriendinnen van de PSV-spelers.

Ruud en Leontien zijn jeugdliefdes. Geen wonder dat hun huwelijk in 2004 plaatsvond in het Noord-Brabantse Geffen, Van Nistelrooy’s geboortedorp. Hoewel het echtpaar gesteld is op hun privacy en de bruiloft zoveel mogelijk geheim wilde houden, lukte dat niet. Heel Geffen was uitgelopen voor het feest en de pers was ruimschoots aanwezig.

Van Nistelrooy heeft twee kinderen met Leontien

Goed, die heuglijke dag ligt inmiddels ver achter ons. Het gezin Van Nistelrooy is inmiddels uitgebreid met twee kinderen en Ruud is lang en breed gestopt met voetballen. Voor zijn trainers-carrière een vliegende start kreeg was hij druk met zijn Van Nistelrooy Foundation, waarmee hij kinderen wilde stimuleren hun talent te ontwikkelen. Vrouwlief Leontien was communicatie-manager van de stichting.

Door zijn PSV-verantwoordelijkheden moest hij in 2019 stoppen met de Foundation. Het geld dat in de stichting zat verdeelde hij over verschillende goede doelen voor kinderen. Want zo is Ruud dan ook wel weer.

Goed, we dwalen af. Veel foto’s zijn er niet te vinden van de vrouw van Van Nistelrooy: zoals gezegd, het gezin is gesteld op hun privacy. We hebben toch het een en ander aan beeld opgesnord.

Check dit bericht op Instagram:

ook interessant

Robin van Persie bezorgde Fenerbahce met zijn doelpunt dan wel de overwinning op koploper Besiktas, het ging na afloop...

Voetballer en homo zijn, het lijkt een amper bestaand fenomeen. Dikke bullshit natuurlijk: het is gewoon een enorm...

Het lijkt bijna nog moelijker om hem níet te maken, maar toch krijgt deze Zuid-Koreaanse spits het voor...

Er valt weinig goeds te melden over de verwoestende vliegtuigcrash in Colombia, die vorige week vrijwel een volledig voetbalteam...

FC Groningen pakte zondag de beker en dat werd met volle teugen gevierd in het hoge noorden. Jarchinio Antonia,...

Kennen jullie de ex-vriendin van Patrick Roest, Martine Bruun, al? De schaatser van Lotto-Jumbo NL kende vier jaar...