Search
Close this search box.

Vrouw Rooney: ‘Stop met volgen’

Paparazzi die constant op de loer liggen en zelfs de auto volgen als ze weggaat met de kinderen, Coleen Rooney, vrouw van Wayne, is er helemaal klaar mee. De voetbalvrouw heeft drie kinderen met haar man en is momenteel in verwachting van de vierde.

Op Twitter reageert ze op de journalisten die haar naar eigen zeggen constant volgen. Daar is ze absoluut niet blij mee. Ze schrijft: “Kunnen de fotografen wat meer respect hebben en stoppen met het volgen van mij terwijl ik aan het rijden ben met drie kinderen in de auto? Het is gevaarlijk en ik ben er klaar mee.”

Het gaat toch al niet zo lekker met de familie Rooney. De voetballer werd bestraft voor rijden onder invloed afgelopen vrijdag en ook zou hij zoenend gezien zijn met een andere vrouw. Volgens The Mirror is Coleen vrijdagavond teruggekomen uit Mallorca om haar echtgenoot te confronteren. „Hoe kun je me dit aandoen tijdens een zwangerschap?”, zou ze naar hem geschreeuwd hebben.

Rooney zelf ontkent dit overigens.

ook interessant

84 dagen heeft Frank de Boer het volgehouden als trainer van Internazionale. Da’s niet veel, maar in drie...

Steeds als je denkt dat hij zichzelf niet kan overtreffen in domheid, bedenkt Mario Balotelli weer wat nieuws....

Volgend jaar zomer is er geen EK-avontuur in Frankrijk voor de spelers, dus zullen we in die periode...

Hij stond 21 jaar lang voor dag en dauw op, maar daar komt dit jaar echt een einde...

Meerdere Eredivisie-spelers eisten dit weekend de aandacht op, en daar hoort zonder twijfel Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden...

Wie gisteren op PEC Zwolle – Willem II afstemde zag aan Zwolse zijde een klein ventje indruk maken...