Search
Close this search box.

Vrouw Rooney: ‘Stop met volgen’

Paparazzi die constant op de loer liggen en zelfs de auto volgen als ze weggaat met de kinderen, Coleen Rooney, vrouw van Wayne, is er helemaal klaar mee. De voetbalvrouw heeft drie kinderen met haar man en is momenteel in verwachting van de vierde.

Op Twitter reageert ze op de journalisten die haar naar eigen zeggen constant volgen. Daar is ze absoluut niet blij mee. Ze schrijft: “Kunnen de fotografen wat meer respect hebben en stoppen met het volgen van mij terwijl ik aan het rijden ben met drie kinderen in de auto? Het is gevaarlijk en ik ben er klaar mee.”

Het gaat toch al niet zo lekker met de familie Rooney. De voetballer werd bestraft voor rijden onder invloed afgelopen vrijdag en ook zou hij zoenend gezien zijn met een andere vrouw. Volgens The Mirror is Coleen vrijdagavond teruggekomen uit Mallorca om haar echtgenoot te confronteren. „Hoe kun je me dit aandoen tijdens een zwangerschap?”, zou ze naar hem geschreeuwd hebben.

Rooney zelf ontkent dit overigens.

ook interessant

Kenny Tete zit in de problemen. De 18-jarige rechtsback van Ajax is vandaag opgepakt voor betrokkenheid bij een...

Wij weten natuurlijk al lang dat Memphis Depay onder zijn babyface het lichaam van Thor herbergt, maar bij...

Soms doen voetballers iets heel goeds voor de fans. Zlatan Ibrahimovic doet het dit keer. Het verhaal: Hajrudin...

Veel Barcelona-fans begrepen al niet waarom de middelmatige middenvelder Paulinho voor 40 miljoen is opgepikt, en zullen daar...

Arjen Robben doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en debuteerde in 2000 in het betaalde voetbal. Na anderhalf...

John Heitinga komt bij zijn club Everton niet meer aan spelen toe en dus was de centrumverdediger in...