Search
Close this search box.
Priscilla, de vrouw van Maurice Steijn

De vrouw van Maurice Steijn, de kersverse Ajax-trainer

Half Nederland is in de ban van Maurice Steijn. Het grote Ajax hoopt de wederopstanding te bewerkstelligen met de trainer van Sparta Rotterdam. Daarom in dit artikel alles over Priscilla Steijn, de vrouw van Ajax-trainer Maurice Steijn.

Pricilla Ernst was de vriendin van Maurice Steijn, nu zijn vrouw
© Facebook

De vrouw van Maurice Steijn

Maurice Steijn is al meer dan twintig jaar getrouwd met Priscilla Steijn, al noemt ze zichzelf liever Cilla. Laten wij dat ook maar doen dan. Cilla Ernst is geboren en getogen in Den Haag en was al samen met Maurice toen hij nog actief was als profvoetballer. Het bleek direct een match made in heaven, want Maurice vroeg zijn vriendin ten huwelijk en tegenwoordig mag Cilla zich mevrouw Steijn noemen.

Cilla Steijn is de vrouw van Maurice Steijn
© Facebook

Cilla en Maurice hebben samen twee kinderen: zoon Sem en dochter Biba. Net als zijn vrouw komt ook Maurice uit Den Haag, maar het hele gezin woont in Enschede, waar Sem Steijn voetbalt. Hij speelt in het eerste elftal van FC Twente. Daarvoor heeft de familie Steijn een tijdje in de Verenigde Arabische Emiraten gewoond, waar Maurice op dat moment trainer was en Sem voetbalde. Hoewel Maurice ook elke dag op en neer reed naar Rotterdam vorig seizoen, is het niet ondenkbaar dat de Steijns binnenkort wat dichter bij Amsterdam gaan wonen.

Maurice en Cilla Steijn met hun kinderen Sem en Biba
© Facebook

Dochter van Cilla Steijn

Naast zoon Sem hebben Maurice en Cilla ook een dochter. En een hele knappe ook. Biba Steijn is 23 jaar oud, heeft altijd op hockey gezeten en doet modellenwerk. Daarnaast kent het gezin nog een vijfde lid. Cilla en Maurice hebben ook een hond genaamd Ischa. Dat is ook direct een van de grootste hobby’s van Cilla. Lekker wandelen, de natuur in, en uiteraard mag Ischa ook altijd mee. Tevens heeft Cilla ook twee zussen.

Maurice Steijn is getrouwd met Cilla
© Facebook

Cilla werkte jarenlang voor een kledingwinkel, maar heeft inmiddels een carrièreswitch gemaakt. Ze heeft haar eigen bedrijf opgestart: C-style pmu. Dat is een onderneming in permanente make-up. Zo kunnen vrouwen bij haar permanente eye-liner laten zetten, of permanente oogschaduw. Op die manier hoeven vrouwen niet meer elke ochtend een uur voor de spiegel te staan om een laag cosmeticamiddelen op hun gezicht te smeren. Lekker bezig Cilla!

Cilla Steijn en Maurice Steijn hebben een relatie
© Facebook

ook interessant

De spelersbus van Feyenoord is gisteravond in Den Helder beklad, zeer waarschijnlijk door ‘supporters’ van Ajax. Met graffiti...

De manager van de Nederlandse en Belgische vrouwencompetitie opperde vorige week dat meer uitdagende kleding bij de voetbaldames...

Björn Kuipers floot zaterdag uitstekend in de Champions League, maar zet zijn eigen succes toch achter dat van...

Ben jij ook één van die 270.000 volgers die Puck Moonen telt? Like je elke pikante selfie die...

Het draait allemaal om lust en bedrog in Temptation Island, maar er komen ook mooie dingen voort uit...

Virgil van Dijk is misschien wel de beste Nederlandse voetballer van het moment, mits we de chronisch geblesseerde Arjen Robben...