Search
Close this search box.
De vrouw van Mark van Bommel en hun kinderen

De vrouw, bekende zoons én knappe dochter van Mark van Bommel

Door zijn voetballoopbaan en actieve trainerscarrière is Mark van Bommel al sinds jaar en dag een bekend gezicht in het Nederlandse profvoetbal. Maar zijn hele gezin is bekend. Dit zijn de vrouw van Mark van Bommel, en hun dochter en twee voetballende zoons.

Andra van Bommel is de vrouw van Mark van Bommel
© Instagram: @Rmvbommel

Mark van Bommel had als voetballer de wereld aan zijn voeten. Knappe jonge gozer, spelend voor de grootste clubs van Europa, international van het Nederland elftal, maar Van Bommel maakte maar weinig gebruik van de mogelijkheden die zijn beroemdheid met zich meebracht. Mark wilde nooit iets hebben van drank en vrouwen, zo vertelde voormalig ploeggenoot bij Fortuna Sittard Patrick Pauwe ooit aan het AD.

“Hij was altijd heel serieus. We hadden een leuk ploegje bij Fortuna met Wilfred Bouma, Jürgen Dirkx en Fernando Ricksen. Allemaal pikkies van 18 of 19 jaar en jongens die ook wel van een stapavondje hielden na een wedstrijd. Er was er dan meestal één die thuisbleef: Mark. Die ging netjes naar bed. Wij hadden het in de kleedkamer over onze veroveringen in het café, Mark praatte over voetbal, altijd. Daar plaagden we hem soms wel mee.”

De vrouw van Mark van Bommel

Het mag dan ook geen verrassing heten dat Van Bommel zijn eerste grote liefde altijd heeft gehouden. Andra van Bommel is de vrouw van Mark van Bommel en Andra is zeker geen onbekende in de voetbalwereld. Ze is de dochter van voormalig bondscoach van het Nederlands elftal Bert van Marwijk. Saillant detail: Mark kreeg verkering met haar toen Bert zijn trainer was bij Fortuna Sittard!

Mark van Bommel heeft een relatie met de dochter van Bert van Marwijk: Andra
© Instagram: @Markvanbommel6

“Dat was natuurlijk best vreemd”, blikt Mark terug bij De Mol trapt af. “Ik weet nog dat ik haar voor het eerst thuis op ging halen. Ik stond echt te trillen op mijn benen toen ik aanbelde.” En dat Mark niet zo heel sterk met de vrouwtjes was, bewees hij wel tijdens hun eerste date. Mark nam Andra mee naar de bioscoop, naar The Truman Show. Op zich was dat nog een onaardige zet en vervolgens gingen ze uiteten. Tot zover ook nog prima, maar hij nam Andra mee naar de McDonald’s…

Andra van Bommel en Mark van Bommel hebben een relatie
© Instagram: @Markvanbommel6

Nooit meer gescheiden

Het uiterst romantische diner bij de Mac schrikte haar gelukkig niet af. Sterker nog, de twee zijn nooit meer van elkaar gescheiden geweest. Mark van Bommel en Andra zijn nog altijd gelukkig bij elkaar en hebben ook nog eens drie kinderen gekregen. Met Thomas en Ruben van Bommel hebben zij twee zoons en met Renée hebben ze ook nog een dochter. En wat voor één!

Renée van Bommel is de dochter van Mark van Bommel
© Instagram: @Rmvbommel

Dochter en zoons van Mark van Bommel

Renée van Bommel heeft overigens ook het sportieve talent van haar vader geërfd. Ze speelt tennis op professioneel niveau. Renée heeft al meerdere toernooien in de ITF gespeeld. Daarmee is ze net als haar broers topsporter geworden. Thomas (21) en Ruben (19) van Bommel speelden samen in de Keuken Kampioen Divisie voor MVV. Inmiddels hebben ze allebei hun transfer te pakken. Thomas vertrok naar het Belgische Patro Eisden Maasmechelen, terwijl Ruben inmiddels indruk maakt bij AZ.

Thomas en Ruben van Bommel zijn de zoons van Mark van Bommel
© Instagram: @Rmvbommel
Mark van Bommel en zijn vrouw Andra van Bommel hebben een dochter genaamd Renée
© Instagram: @Rmvbommel

ook interessant

Niet alleen Messi kan scoren bij Barcelona, ook Tello weet het net makkelijk te vinden, getuige zijn hattrick...

Als je met iemand geen ruzie moet krijgen dan is het wel met Zlatan Ibrahimovic. De beresterke spits...

Cristiano Ronaldo won eergisteren de Gouden Bal, maar het leuke beeldmateriaal op het gala komt toch van Zlatan....

Het nieuwe Liverpoolstadion moet er ongeveer zo uit gaan zien als in bovenstaande afbeelding, dat meldt de Daily...

Een voetballer in de tweede divisie van Zweden wilde even interessant doen met de bal, maar had dat...

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Het siert Memphis echter dat hij zijn moedertje niet vergeet....