Search
Close this search box.
Dit is Suzan, de vrouw vanMarciano Vink

Vrouw van Marciano Vink: met deze blondine is hij al twintig jaar samen

Als je inschakelt bij een van de zenders van ESPN is de kans groot dat je Marciano Vink over wat voetbalbeelden hoort wauwelen. De analist is tegenwoordig elk weekend te zien op de voetbalzender. Moet hij ook niet eens bij zijn gezin zijn? Dit is Suzan, al jaren de vrouw van Marciano Vink.

Vrouw van Marciano Vink
© Pro Shots

Allereerst onze excuses, een heel lang artikel gaat het niet worden. Het is bekend wie de vrouw en kinderen van Marciano Vink zijn, maar daar is het meeste wel mee gezegd. Marciano spreekt niet graag over zijn privésituatie, waardoor er ook niet al te veel bekend is over zijn vrouw.

Suzan is de vrouw van Marciano Vink
©Instagram: @Marcianovink

Suzan is de vrouw van Marciano Vink

Marciano is sinds 2000 samen met zijn vriendin Suzan. Op latere leeftijd stapten de twee in het huwelijksbootje, waardoor Suzan inmiddels de vrouw is van Marciano. Later hebben zij ook twee kinderen gekregen. Bij het bedenken van de namen hebben ze zich waarschijnlijk niet laten inspireren door onze Nederlandse cultuur, maar eerder door een Star Wars-film. Suzan en Marciano hebben samen twee zoons: Maddox Vink en Skye Vink.

Marciano Vink heeft een realtie met Suzan
©Instagram: @Marcianovink

En de kans is groot dat ze thuis niet veel te klagen hebben. Papa Marciano verdient namelijk genoeg bij EPSN en heeft een aardige oude sok waar hij op kan teren. Ooit won Vink met een inzet van 3,75 euro een bedrag van 1,4 miljoen in het Holland Casino. En dat ook nog eens belastingvrij! Dat was net op het moment dat hij al zijn voetbalinkomsten erdoorheen had gejast en had besloten niet meer te gokken.

Marciano en Suzan Vink hebben twee kinderen: Maddox en Skye
©Instagram: @Marcianovink

Zoon Skye Vink voetbalt bij Ajax

Zoon Skye Vink heeft de voetbalcapaciteiten van zijn vader geërfd. Hij speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Ajax en speelt op dit moment in de Onder-18. De zestienjarige spits tekende onlangs zijn eerste contract in Amsterdam. Hij ligt nu vast tot de zomer van 2025. Daarnaast is Skye jeugdinternational van Nederland. Sky vertelde na zijn contractondertekening dat vader Marciano trots op hem is. Misschien een idee om het vast door te schuiven naar het eerste? Veel slechter dan de huidige Ajacieden zal hij het in ieder geval niet doen.

Vrouw Marciano Vink
De zoon van Marciano Vink voetbalt bij Ajax
©Instagram: @Skyevink

ook interessant

De in Mechelen geboren Daryl Werker is het toonbeeld van Limburgse passie . De 22-jarige Limburger groeide uit tot...

Het is ieder seizoen weer enorm spannend voor menig voetbalfan, wie wordt er kampioen en wie degradeert er...

Tijdens een bruiloft ontslagen worden, dat gebeurt bijna niemand. Behalve als je voetbaltrainer bent. Gertjan Verbeek stond gisteren...

Meespelen doet hij niet meer, maar als fan leeft Didier Drogba nog net zo hard mee met zijn...

Max Verstappen moet de laatste dagen veel kritiek slikken, omdat hij op de Grand Prix in Spa een botsing...

Cristiano Ronaldo is een inspiratie voor velen, zoals deze trouwpartij maar weer eens bewijst. De Spaanse bruidegom werd...