Search
Close this search box.
Vrouw van Lionel Messi

Geniet mee van de beeldschone vrouw van Lionel Messi

Wat moet het toch heerlijk zijn om profvoetballer te zijn. Elke dag een balletje trappen, lekker verdienen en de dames voor het uitkiezen. Helemaal als je de kwaliteiten van Lionel Messi hebt. Toch is hij zelf nog altijd samen met zijn jeugdliefde: dit is Antonela Roccuzzo, de knappe vrouw van Lionel Messi.

Lionel Messi met zijn vrouw Antonela Roccuzzo
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

Waar veel profvoetballers nog geen afscheid hebben genomen van de ene vriendin en de volgende alweer op de stoep staat, is het liefdesleven van Lionel Messi een stuk stabieler. De Argentijn is namelijk al meer dan 15 jaar samen met zijn jeugdliefde. Messi kent Antonela Roccuzzo van zijn jeugd in Rosario. Het was namelijk de nicht van een van zijn beste vrienden, Lucas Scaglia.

Antonela Roccuzzo, vrouw van Lionel Messi
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

Messi kwam daar veelvuldig over de vloer. Niet omdat hij die Lucas zo’n toffe peer vond, maar vooral ook om dicht bij Antonela te kunnen zijn. Hoewel Messi toegaf dat zij zijn jeugdliefde was, is dat er in hun jeugd nooit van gekomen. In 2000 verhuisde Messi naar Barcelona voor zijn voetbalcarrière en pas enkele jaren later pakten zij hun contact weer op.

Antonela Roccuzzo en Lionel Messi
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

Vriendin Lionel Messi wordt vrouw Messi

Antonela was al vaker bij Messi op bezoek geweest en in 2007 begon deze vriendschap eindelijk uit te bloeien tot een relatie. De twee startten met daten en al snel kregen Antonela en Lionel een verhouding. In 2012 kregen zij hun eerste kind, genaamd Thiago, om drie jaar later ook Mateo op deze wereld te verwelkomen.

Antonela Roccuzzo, Lionel Messi en hun zoon
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

Het heeft uiteindelijk tien jaar geduurd, maar in 2017 vroeg Lionel Messi zijn vriendin Antonela eindelijk ten huwelijk. In 2017 trouwden zij op de plek waar het allemaal begon: terug in Rosario. Inmiddels zijn de twee al meer dan vijf jaar gelukkig getrouwd en in 2018 kregen zij ook nog een derde zoon: Ciro Messi.

Antonela Roccuzzo
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

Werk van de vrouw van Messi

Antonela is overigens veel meer dan de vrouw van Lionel Messi. Zij is namelijk afgestudeerd in voedingswetenschappen en is tegenwoordig werkzaam als voedingsconsulente en diëtiste. Hoe succesvol ze daarin is, kunnen we niet zo goed beoordelen, maar haar andere parttime job vervult ze wat ons betreft met verve. Antonela is namelijk ook nog model en heeft maar liefst 22 miljoen volgers op Instagram.

Frenkie de Jong, Lionel Messi en hun beide vrouwen
© Instagram: @Antonelaroccuzzo

ook interessant

Er wordt in Spanje flink gediscussieerd over de relatie tussen Barcelona voetballer Gerard Pique en zangeres Shakira. Volgens...

Quincy Promes had een glansrijke carrière bij Ajax en Oranje. Toch vond hij het nodig zijn neef neer...

De eerste drie achtste finales van het EK zitten erop en dat was op zijn zachtst gezegd geen...

We weten allemaal dat hij een geweldige voetballer is en hij laat het ook regelmatig zien in het...

Temptation Island is écht voorbij, maar RTL – en Belgische evenknie Vijf – doen er alles aan om...

Manchester City mag het dit seizoen dan stukken beter doen dan de grote concurrent United, Mike Tyson heeft...