Search
Close this search box.
Dit is de vrouw van Kenneth Perez

Zo zien de vrouw en het gezin van Kenneth Pérez eruit

Kenneth Pérez is een toonaangevend figuur in de Nederlandse voetbaljournalistiek. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV is na zijn spelerscarrière niet van de buis verdwenen. Bijna alles is bekend over Pérez, maar wat weten we over zijn liefdesleven? Dit zijn het gezin en de vrouw van Kenneth Pérez, die er een opvallende mening over de Nederlandse vrouw op nahoudt.

Britt Pérez, de vrouw van Kenneth Pérez
© Instagram: @Kennethperez10

De uit Denemarken afkomstige Pérez is een markant figuur. Zijn officiële achternaam is Jensen, maar hij gebruikt de achternaam van zijn Spaanse moeder, omdat hij Jensen en te saaie en veelvoorkomende naam vond in Denemarken. Over zijn scharrels tijdens zijn voetballoopbaan is weinig bekend, maar Pérez had zijn mening over vrouwen altijd wel paraat.

Lees ook: De partner en het salaris van alle ESPN-analisten op een rij

Vrouw Kenneth Perez
© Instagram

Kenneth Pérez over vrouwen

Zo werd hij in een interview ooit gevraagd naar hoe de Nederlandse dames hem bevallen. “Als ik de Deense jongens die voor het eerst in Nederland komen spreek, is het eerste dat ze over de vrouwen zeggen: ‘goh ze zijn hier lelijk!’”, zei hij tegen NUSport. “In Denemarken, Zweden en Noorwegen heb je gewoon hele knappe vrouwen. Wat ze hier in Nederland als een soort übervrouw zien, daar zie je er in Denemarken als je een avondje uitgaat wel honderd van.”

Britt Pérez, de vrouw van Kenneth Pérez
© Instagram: @Kennethperez10

Je hoeft dus niet aan te komen met de Nederlandse vrouwen bij Pérez, maar al helemaal niet als ze ook nog eens een voetbalshirt dragen. In het voetbalpraatprogramma Natafelen met Kees, sprak hij ooit uit het vrouwenvoetbal helemaal niks te vinden. “Ik vind het niveau gewoon heel erg matig. Lieke Martens en Jackie Groenen vind ik twee heel goede spelers, maar de slechtste van Oranje is dan weer superslecht.”

“Ik vergelijk het niet eens met mannenvoetbal, want het is bijna een andere sport.” En hij stoorde zich al helemaal aan de vrouwen die gepikeerd reageren als er een kritische noot wordt gekraakt over het vrouwenvoetbal. “Je wordt bijna als seksist neergezet als je het niet prachtig vindt, als je niet zegt: oh, wat heerlijk allemaal.”

Britt Pérez, de vrouw van Kenneth Pérez en hun zoon
© Instagram: @Kennethperez10

Vrouw Kenneth Pérez

Met deze quotes in het achterhoofd is het dan ook niet gek dat Pérez zijn eigen vrouw niet in Nederland, maar in Denemarken heeft opgesnord. Kenneth Pérez is getrouwd met Britt Pérez en de twee hebben samen kinderen. Heel veel meer is er ook niet bekend over Britt, die niet graag in de publiciteit komt. Zelf heeft ze geen sociale media, maar heel af en toe komt er eens een foto van haar voorbij op het Instagram-account van Kenneth.

Kenneth Pérez en zijn vrouw Britt
© Instagram: @Kennethperez10

ook interessant

Jasper Cillessen is minstens twee wedstrijden uit de roulatie. De Ajax-doelman heeft in het duel tegen FC Utrecht...

Trouwe volgers van het Chelsea Fans-kanaal op YouTube kennen haar misschien: de bloedmooie Sophie Rose. Naast Chelsea-fan in...

Ook Jérôme Boateng heeft opgelet in de media, want na zijn wissel in de achtste finales ontweek hij...

Wie bij een vrouwelijk rugbyteam denkt aan hoekige manwijven met gezichtsbeharing komt bedrogen uit. Deze meisjes van een...

Ryan Giggs staat voor de taak om Manchester in de komende vier wedstrijden naar Europees voetbal te leiden....

Er bestaan behoorlijk wat vooroordelen over vrouwenvoetbal en het moet als damesvoetballer nogal vermoeiend om die steeds te...