Search
Close this search box.
Dit is de vrouw van Geronimo Rulli

Ontmoet de appetijtelijke vrouw van Ajax-doelman Geronimo Rulli

Ajax legde begin 2023 acht miljoen euro op tafel voor Gerónimo Rulli. De Argentijnse doelman is daarmee verhuisd van Villarreal naar Amsterdam, samen met zijn echtgenote. We stellen je voor aan Rocío Esposito Suarez, de knappe vrouw van Gerónimo Rulli.

De vrouw van Gerónimo Rulli
© Instagram: @Rocioesposito

De viervoudig international van Argentinië is al negen jaar samen met zijn huidige vrouw. Hij leerde Rocío in 2014 kennen in de Argentijnse stad La Plata, zestig kilometer onder Buenos Aires. Op dat moment was Rulli net doorgebroken bij zijn eerste club Estudiantes. De twee begonnen met daten en kregen uiteindelijk een relatie.

Gerónimo Rulli is getrouwd met zijn vrouw Rocío Esposito Suarez
© Instagram: @Rocioesposito

Halverwege dat jaar kreeg Rulli een aanbieding van het Spaanse Real Sociedad. Een mooie stap in zijn carrière, maar daarvoor moest hij wel een lastige keuze maken. Zijn vriendin Rocío studeerde voedingswetenschappen aan de Universiteit van La Plata en wilde per se haar studie afmaken. Dat weerhield Rulli er niet van om zijn loopbaan voort te zetten in Europa.

Rocío Esposito Suarez, de vrouw van Ajax-doelman Gerónimo Rulli
© Instagram: @Rocioesposito

De vrouw van Ajax-doelman Rulli

Twee jaar lang leefden Rulli en Rocío gescheiden van elkaar. Ze hielden hun relatie wel intact en hielden contact via (video)bellen en heel af en toe eens overvliegen. In 2016 haalde Rocío haar diploma en kon ze alsnog overkomen naar Spanje. Daar woonden zij voor het eerst samen.

Vrouw Geronimo Rulli

Drie jaar later, vijf jaar nadat ze elkaar hebben ontmoet, wist Gerónimo het zeker: dit is de vrouw van zijn dromen. Hij vroeg Rocío ten huwelijk en ze trouwden in stijl op een grootse bruiloft in Buenos Aires, waar al hun vrienden en familie aanwezig waren. De jaren daarop stonden in het teken van gezinsuitbreiding.

Gerónimo Rulli met zijn vriendin Rocío Esposito Suarez
© Instagram: @Rocioesposito
Vrouw van Geronimo Rulli
© Instagram

Zoontje van Gerónimo Rulli

Zo kregen Rulli en Rocío in 2021 hun eerste kind. De Argentijnse beviel van een zoontje en ze noemden hem Luca. En Luca heeft overduidelijk de genen van zijn vader, want Rocío deelt regelmatig filmpjes van haar zoon dat hij op anderhalfjarige leeftijd al met de bal in de weer is. Daarnaast hebben zij ook twee Franse bulldogs aan het gezin toegevoegd: Matilda en Raulito.

Rocío Esposito Suarez en Gerónimo Rulli met hun zoon Luca
© Instagram: @Rocioesposito

Rocío is een halfjaar jonger dan haar man Rulli en is geboren in La Plata. Ze is werkzaam als voedingsdeskundige en fitnessinstructeur en heeft ook klussen als visagiste gedaan, hoewel ze dat in Nederland allemaal nog niet heeft opgepakt. Dus stuur haar een berichtje en misschien ben jij wel haar eerste klant!

ook interessant

Voetballen doet hij zelden, maar langs de lijn lijkt Rafael van der Vaart zich prima te vermaken. Zijn...

Een werkelijk schitterend doelpunt in de Duitse Bundesliga dit weekend. Naldo, speler van VFL Wolfsburg bracht zijn team...

PEC Zwolle versloeg gisteren op uiterst overtuigende wijze Ajax in een enerverende bekerfinale. Trainer Ron Jans had het...

Steven Berghuis heeft de deur van de de Kuip definitief achter zich dichtgetrokken, en speelt bij aartsrivaal Ajax....

Hij speelde slechts twee jaar voor PSV maar Arjen Robben is nog altijd ongekend populair in de lichtstad....

Lewis Hamilton is wereldkampioen, maar het is Max Verstappen die er in Mexico met de Grand Prix-winst vandoor...