Search
Close this search box.
Deze Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Ajax heeft niet alleen een mannenelftal, maar ook een zeer talentvol vrouwen-team. Wij zetten alle dames uit de selectie van Ajax Vrouwen 1 voor je op een rij die nog geen partner hebben. Geen dank.

In het kort:

Loïs Niënhuis

Ajax nam Loïs Niënhuis in de zomer van 2023 over van FC Twente. Geen idee of de doelvrouw een beetje kan keepen, maar op basis van haar uiterlijk vinden we het een prima aanwinst. Naast haar voetballoopbaan is Loïs ook druk aan het studeren. Ze volgt een (pre-)master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. Nog een extra reden om eens een poging te wagen bij deze vrijgezelle Ajacied.

Loïs Niënhuis heeft geen vriend
© Instagram: @Loisnienhuis_

Lotte Keukelaar

Met haar achttien jaar is Lotte Keukelaar pas net doorgebroken in het eerste elftal van de vrouwen van Ajax. Ze werd geboren in Vleuten en maakte in 2019 de overstap van PVCV naar Ajax, waarvoor ze inmiddels is gedebuteerd in de Eredivisie en de Champions League. Lotte heeft echter nog geen vriend gevonden, maar heeft daar natuurlijk nog alle tijd voor.

Lotte Keukelaar is vrijgezel
© Instagram: @Lottekeukelaar

Daliyah de Klonia

Ook Daliyah de Klonia heeft de ware nog niet gevonden. Ze is net als Keukelaar pas net doorgebroken bij Ajax en is ook nog maar achttien jaar oud. Ze kwam in 2021 over van Fortuna Wormerveer en tekende medio 2023 haar eerste profcontract.

Daliyah de Klonia is nog niet bezet
© Instagram: @Daliyah18

Danique Tolhoek

We hebben ook nog een derde achttienjarig talent van Ajax in de aanbieding. Danique Tolhoek heeft haar hele leven bij de jongens van JVOZ uit Vlissingen gespeeld, voor ze de overstap maakte naar Ajax Vrouwen. Danique heeft de ware nog niet ontmoet.

Danique Tolhoek is vrijgezel
© Instagram: @Daniquetolhoek

Jonna van de Velde

Jonna van de Velde begon met voetballen bij SC Buitenveldert en kwam via VVSB bij Ajax terecht. Daar tekende de middenvelder in mei 2019 haar eerste profcontract, terwijl ze een halfjaar daarvoor al haar debuut in het eerste van Ajax had gemaakt. Jonna is pas 22 jaar en heeft geen relatie.

Jonna van der Velde, speelster van Ajax vrouwen is nog vrijgezel
© Instagram: @Jonnavandevelde

Soraya Verhoeve

De in 1997 geboren Soraya Verhoeve maakte zeven jaar geleden al haar debuut voor Ajax Vrouwen 1. De vleugelaanvaller komt uit de jeugd van SV Nieuw Sloten en heeft op dit moment geen vriend of vriendin. Dus gooi maar eens een lijntje uit…

De vrijgezelle speelsters van Ajax Vrouwen: Soraya Verhoeve
© Instagram: @Sorayaverhoeve

Quinty Sabajo

De in Maarssen geboren Quinty Sabajo brak door bij sc Heerenveen en dwong na twee goede jaren een transfer af naar Ajax. Quinty is 24 jaar oud en heeft op dit moment nog geen partner.

Speelster van Ajax Vrouwen Quinty Sabajo heeft geen relatie
© Instagram: @Quintysabajo_

Regina van Eijk

De keepster van Ajax Regina van Eijk is zonder twijfel een van de knapste dames uit deze lijst. De 21-jarige Van Eijk is geboren in Woerden en plaatste op haar achttiende verjaardag een Instagram-post met de tekst: ‘Ik mag eindelijk op Tinder’. Helaas voor haar (maar gelukkig voor ons) heeft Regina nog steeds geen partner.

© Instagram: @Reginaveijk
Reservedoelvrouw van Ajax Regina van Eijk heeft geen relatie
© Instagram: @Reginaveijk

Milicia Keijzer

We sluiten deze lijst af met Milicia Keijzer. De twintigjarige talentvolle verdedigster komt uit de jeugd van VV Alkmaar en maakte in 2021 de overstap naar Ajax. Milicia heeft de blik vooralsnog op het voetbal gericht, maar de liefde zal ongetwijfeld snel komen voor zo’n knappe dame. Op dit moment heeft Milicia Keijzer in ieder geval geen partner!

Milicia Keijzer, speelster van Ajax Vrouwen, is vrijgezel
© Instagram: @Miliciakeijzer_

ook interessant

De Brabantse heeft een pikant verleden bij PSV, maar tegenwoordig is Paul Jans de vriend van Kika van...

Tweede kerstdag en dat betekent ‘boxing day’ in Engeland: de dag waarop er volop gevoetbald wordt. Lijkt ons...

Bryan Ruiz is door de Costa Ricaanse bondscoach José Luis Pinto opgenomen in de WK-selectie van Costa Rica....

Enkele lollige Willem II-fans beweerden deze week via een spandoek dat NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar zijn eigen ballen...

In elk stadje een ander schatje; die uitspraak gaat wel op voor Cristiano Ronaldo. Kardashians, actrices, of Badr...

Het Belgische nationale elftal is sinds het ontslag van bondscoach Marc Wilmots op zoek naar een nieuwe trainer...