Search
Close this search box.
De vriendinnen van de nieuwe Formule 1-coureurs

Van Nyck de Vries tot Piastri: de knappe vriendinnen van alle nieuwe F1-coureurs

Een nieuw Formule 1-seizoen betekent uiteraard ook weer nieuwe gezichten. Komend jaar zijn er met Oscar Piastri, Nyck de Vries, Nico Hülkenberg en Logan Sargeant vier ‘nieuwe’ Formule 1-coureurs actief. Maak kennis met de vriendinnen van de nieuwe coureurs.

De vriendin van Oscar Piastri

Oscar Piastri is een van de nieuwe gezichten in de Formule 1. De Australiër is komend seizoen de tweede rijder van McLaren, naast Lando Norris. De 21-jarige Piastri is er vroeg bij en heeft al een knappe vriendin aan de haak geslagen. Lily Zneimer is de vriendin van Piastri.

Dat bleek toen hij aanwezig was bij de Autosport Awards. Daar werd hij tweede in de categorie Rookie of the Year. Piastri had Lily naast hem lopen op de rode loper, maar veel is er niet over haar bekend. Ze heeft haar Instagram-account op privé staan, waardoor we het slechts met enkele kiekjes moeten doen.

Lily Zneimer is de vriendin van Oscar Piastri
© Instagram: @Oscarpiastri
Lily Zneimer, de (ex-)vriendin van Oscar Piastri
© Instagram: @Lilyzneimer

Nyck de Vries en vriendin wonen samen

De Engelsen, de Spanjaarden en de Fransen waren al met minstens twee coureurs vertegenwoordigd in de F1, maar nu is dat bij Nederland ook het geval. Kersvers Formule 1-coureur van AlphaTauri Nyck de Vries heeft een relatie met Eva Bruggenwirth. De vriendin van Nyck de Vries is na haar opleiding begonnen als content creator bij het fashionbedrijf Anne + Nina. Maar Eva is ambitieus en daarom heeft ze ook haar eigen bedrijf opgericht. Ze is eigenaar van Guapalana waar ze haar eigen gebreide kleding produceert.

Eva Bruggenwirth is de vriendin van Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth

Tegenwoordig woont Eva gedeeltelijk samen met haar vriend in Monaco. Ze is drie jaar jonger dan Nyck en is zelf ook behoorlijk sportief. Eva heeft altijd aan hockey gedaan, zowel in de zaal als op het veld en deed ook graag aan snowboarden in de vakanties. Ze heeft een voorkeur voor de voetbalclub AZ, omdat haar opa en oma daar fan van zijn.

De pikante vriendin van Logan Sargeant

Genoeg bloemetjes en bijtjes. Tijd voor wat spektakel! Logan Sargeant maakt dit seizoen namens Williams zijn debuut in de Formule 1. Hoewel hij er zelf nog nooit wat over heeft gezegd of gedeeld, heeft ook Sargeant op dit moment naar verluidt een vriendin. En haar naam is… Lily Zneimer! Hoe zit dat precies?

Volgens diverse buitenlandse media heeft Lily Zneimer Oscar Piastri ingeruild voor de Amerikaanse coureur Logan Sargeant. Zij zouden al enkele maanden een relatie hebben. Wat het lastig verifiëren maakt, is dat zowel Oscar Piastri als Logan Sargeant daar nooit wat over heeft gedeeld en het Insta-account van Lily is afgeschermd. Daardoor blijft de buitenwereld voorlopig nog even in verwarring achter. Want gaat Lily nu nog met Piastri of is Sargeant haar nieuwe vlam?

De beeldschone vrouw van Nico Hülkenberg

Egle Ruskyte is de vrouw van Nico Hülkenberg
© Instagram: @The_crochet_girl

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste ‘nieuwe’ coureur van dit seizoen. Maar niet getreurd: we hebben het beste voor het laatst bewaard. Hülkenberg is getrouwd met Egle Ruskyte en zij is een absolute lust voor het oog. Egle woont met Nico in Monaco en is onderneemster van beroep. Ze heeft haar eigen modebedrijf en is al sinds 2015 samen met de Duitser. Zij kregen in 2021 samen een kind: dochtertje Noemi Sky. Kijk en geniet mee van deze prachtige Litouwse dame:

Nico Hülkenberg heeft een relatie met Egle Ruskyte
© Instagram: @The_crochet_girl
Egle Ruskyte en Nico Hülkenberg zijn getrouwd
© Instagram: @The_crochet_girl
Nico Hülkenberg en Egle Ruskyte zijn de ouders van Noemi Sky
© Instagram: @The_crochet_girl

ook interessant

Ben jij ook één van die 270.000 volgers die Puck Moonen telt? Like je elke pikante selfie die...

Neymar is in staat om de beste voetballer van de wereld te worden. Dat denkt de Braziliaanse ex-sterspeler...

Het is voorbij tussen Mario Balotelli en zijn vriendin Fanny Neguesha. De twee zijn naar verluidt al weken...

Weet je nog, dat we eergisteren meldden dat Mesut Özil zich verloofd zou hebben met Miss Turkije 2014? Nou,...

Hakan Sukur: als je het begin van deze eeuw bewust hebt meegemaakt, ken je die naam natuurlijk. Deze Turkse...

Een wedje met de voorzitter heeft De Graafschap-keeper Hidde Jurjus geen windeieren gelegd. Omdat hij gisteren de nul...