Search
Close this search box.
Vriendinnen Formule 1-coureurs

Rondje genieten: vriendinnen van alle bekende Formule 1-coureurs

Sinds het succes van Max Verstappen is plots heel Nederland groot Formule 1-fan. Daarmee neemt niet alleen de aandacht voor de sport toe, maar ook voor de coureurs. Wij zetten de vriendinnen en vrouwen van de bekende Formule 1-coureurs voor je op een rij!

In het kort:

De vriendin van Max Verstappen

Waar (ex-)voetballers maar al te graag ergens een veel te jonge griet oppikken, gaat Max Verstappen juist met een negen jaar oudere vrouw. Maar wees gerust: de 34-jarige Kelly Piquet ziet er allerminst uit als een ouwe tang. Kelly is van Braziliaanse komaf, is geboren in Duitsland, groeide op in Frankrijk, maar spreekt gewoon Nederlands. Kelly heeft een Nederlandse moeder en is de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet.

Kelly Piquet is de vriendin van Max Verstappen
© Instagram: @Kellypiquet

Kelly is niet de eerste vriendin van een Red Bull-coureur. Eerder ging ze al met Daniil Kvyat. Daar heeft ze zelfs een dochtertje mee, genaamd Penélope. Max heeft dus niet alleen zijn F1-stoeltje bij Red Bull Racing ingepikt, maar ook zijn vriendin. Later biechtte Kelly zelfs op dat er enige overlap was tussen hun relaties. Max en Kelly gingen al samen uiteten toen ze eigenlijk nog met Kvyat was. Hier lees je alles over Kelly Piquet!

Max Verstappen heeft een relatie met Kelly Piquet
© Instagram: @Kellypiquet

De vrouw van Sergio Pérez

De tienerliefdestaferelen van Verstappen en Kvyat had Sergio Pérez weinig trek in, hij besloot het een stuk standvastiger aan te pakken. In 2017 kwam hij Carola Martinez tegen in een discotheek. Beiden komen uit Guadalajara te Mexico. Een klein avontuurtje mondde al snel uit in een relatie en datzelfde jaar nog vroeg Sergio Pérez zijn vriendin Carola ten huwelijk. In de zomer van 2018 trouwde het koppel en zij werden ingezegend door Paus Franciscus, omdat Sergio en Carola allebei Christelijk zijn.

Sergio Pérez is getrouwd met zijn vrouw Carola Martinez
© Instagram: @Schecoperez

Inmiddels zijn de Mexicanen al weer heel wat jaartjes gelukkig bij elkaar en zijn ze ook aardig bezig met kinderen maken. In mei 2022 beviel Carola alweer van haar derde kind, een zoontje genaamd Emilio. Daarvoor hadden zij al dochtertje Carlota en nog een zoon Sergio Jr. op de wereld gezet.

Heeft Lewis Hamilton een vriendin?

Lewis Hamilton heeft op dit moment geen relatie. De zevenvoudig wereldkampioen heeft zeker wel relaties gehad, maar heeft de ware nog niet gevonden. Zo had hij tussen 2007 en 2015 een knipperlichtrelatie met de zangeres van The Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. Later heeft Hamilton nog korte avontuurtjes gehad met zangeressen Rihanna en Rita Ora, maar ook dat liep op niets uit. De meest recente relatie van Hamilton was met Camila Kendra, maar zij heeft hem inmiddels ingeruild voor een bekende voetballer. Camila is nu de vriendin van Chelsea-back Ben Chilwell.

Camila Kendra is de ex-vriendin van Lewis Hamilton
© Instagram: @Camila_kendra0

De nieuwe vriendin van George Russell

George Russell is al drie jaar gelukkig samen met zijn vriendin Carmen Montero Mundt. Grote kans dat je nog nooit van haar gehoord hebt, maar zijn ex-vriendin ken je misschien wel. Russell heeft een tijdje een relatie gehad met Seychelle de Vries, het zusje van Formule 1-coureur Nyck de Vries. Seychelle lust er sowieso wel pap van, want eerder ging ze nog met Max Verstappen. Met Carmen heeft Russell een Spaanstalige schoonheid aan de haak geslagen. Carmen studeerde in Londen en heeft een bachelor Business Management en Finance in haar bezit. The beauty and the brains dus.

Carmen Montero Mundt is de vriendin van George Russell
© Instagram: @Carmenmmundt

Charles Leclerc is weer vrijgezel

Vrouwen van Nederland opgelet: naast Lewis Hamilton is ook Charles Leclerc inmiddels weer vrijgezel. Eind 2022 maakte de Monegask bekend dat het uit is met Charlotte Sine, de vrouw waar hij jarenlang een relatie mee had. Charlotte Sine komt eveneens uit Monaco en studeert architectuur. Charles en zijn ex-vriendin kennen elkaar al vanuit hun jeugd, maar na drie jaar relatie bleek de liefde over te zijn. Toch zien en spreken ze elkaar nog regelmatig, want Charlotte en Charles blijven nog altijd vrienden.

De relatie tussen Charles Leclerc en Charlotte Sine is ten einde
© Instagram: @Charlottesiine
Charlotte Sine is de ex-vriendin van Charles Leclerc
© Instagram: @Charlottesiine

De geheimzinnige relatie van Carlos Sainz

Carlos Sainz heeft een relatie met Isa Hernáez, maar de twee doen daar vrij geheimzinnig over. Zo spreken ze nooit over elkaar in de media en plaatsen ze nooit foto’s van elkaar samen op sociale media. Wel worden ze regelmatig samen gespot en is het algemeen bekend dat zij een relatie hebben. Isa heeft journalistiek gestudeerd en is tegenwoordig werkzaam als modejournalist. Ze heeft een succesvolle modepodcast en doet klussen als persvoorlichter. Isa is regelmatig te vinden als supporter bij de Formule 1, waar ze Carlos Sainz komt aanmoedigen.

Carlos Sainz heeft een mysterieuze relatie met Isa Hernáez
© Instagram: @Isahernaez

De vriendin van Nyck de Vries

Naast Max Verstappen hebben we dit seizoen nóg een Nederlander in de Formule 1. Nyck de Vries heeft op dit moment een relatie met Eva Bruggenwirth. Eva is geboren in Breukelen en heeft gestudeerd in Groningen. Van 2016 tot 2021 studeerde ze aan de Rijksuniversiteit van Groningen en daar behaalde ze haar bachelor in communicatie. De vriendin van Nyck de Vries is na haar opleiding begonnen als content creator bij het fashionbedrijf Anne + Nina. Maar Eva is ambitieus en daarom heeft ze ook haar eigen bedrijf opgericht. Ze is eigenaar van Guapalana waar ze haar eigen gebreide kleding produceert.

Lees hier alles over Eva Bruggenwirth, of kom alles te weten van Nyck de Vries!

Eva Bruggenwirth (rechts) is de vriendin van Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth

ook interessant

Volgens Hans Kraay jr. is de voetbalwereld tegenwoordig veel te veel bezig met uiterlijk vertoon. Volgens Kraay zijn...

Ajax liep gisteren het kampioenschap mis in een verschrikkelijke wedstrijd aan Amsterdamse zijde. Het leidde tot woede bij...

Okee, het ging op zijn zachtst gezegd niet zo lekker tegen Italië. Gelukkig was het maar een oefenpotje...

Recht tegenover Voetbal International én met exclusieve beelden van de Eredivisie. Het lijkt duidelijk dat FOX Voetbal, het...

Door zijn wangedrag raakte Quincy Promes zijn vriendin Jamie kwijt. Wij vertellen je alles over zijn gezin en...

Een waar vuurwerkbombardement, dat kregen de spelers van Dnipro, de nummer drie van de competitie in Oekraïne op...