Search
Close this search box.
Vriendin van Sneijder

De ‘vriendin’ van Wesley Sneijder: alle scharrels op een rij

Ooit waren Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau hét showbizzkoppel van Nederland. Sneijder was echter te veel met andere vrouwen in de weer, waardoor Yolanthe het uitmaakte. “Ik zal altijd van Wesley houden, maar ik gun hem een nieuwe vriendin. Als hij gelukkig is, ben ik dat ook”, zei Yolanthe tegen RTL Boulevard. En dus ging Wesley op zoek. En hoe!

In het kort

  1. Pikante chats Sneijder gelekt
  2. Scharrel 1: Gaby Blaaser
  3. Scharrel 2: Sofia Bianco
  4. Scharrel 3: Steffy Heruer
  5. Scharrel 4: Jotti Verbruggen

Pikante chats Sneijder gelekt

Wesley Sneijder blijkt bijvoorbeeld erg actief op Snapchat, waar hij regelmatig random meisjes aanspreekt. Juichecannel deelde een aantal spannend screenshots van een vrouw die chatte met de oud-middenvelder.

In de chats laat Wesley onder meer weten dat hij ‘keihard is’ en het meisje in kwestie ‘kapot zou likken’. Of deze viespeuk écht Wesley is? Nou, de dame deelde ook een selfie die Sneijder naar haar had gestuurd. Volgens Juichechannel zoekt hij regelmatig dit soort contact. Misschien schaakte hij met die tactiek ook onderstaande scharrels wel!

Scharrel 1: Gaby Blaaser

Had Gaby Blaaser iets met Sneijder?
© Instagram

Actrice en influencer Gaby Blaaser was een van de eersten die aan Sneijder werd gekoppeld, na zijn breuk met Yo. Gaby werd eerst aan broertje Rodney gekoppeld, maar daarna zou ze zoenend met Wesley gespot zijn (aldus onder andere Story en Shownieuws). De actrice heeft echter altijd ontkend dat er iets speelde.

Scharrel 2: Sofia Bianco

Begin 2022 dook de naam van Sofia Bianco op in de media. Volgens het Showbizzkanaal Juicechannel zouden zij en Wesley Sneijder samen zijn gezien. ,,Wesley Sneijder is gisteravond ook zoenend gespot met een dame: Sofia Bianco”, viel te lezen op het Instagram-account. Bianco woont in Amsterdam, maar is van Italiaanse afkomst. Meer dan een scharrel werd het echter niet.

Sofia Bianco, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Sofiabianco10

Scharrel 3: Steffy Heruer

Het volgende liefdesavontuur van Wesley Sneijder was met Steffy Heruer, wederom gespot door Juicechannel. Steffy is een goede vriendin van Sarah van Zoelen, die destijds datete met André Hazes jr., weer een goede vriend van Wesley. In het dagelijks leven is Steffy lifestyle coach en vast een hele goede, want zelf maakte ze een uiterst vitale indruk.

Steffy Heruer, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Steffyheruer
Steffy Heruer, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Steffyheruer

Scharrel 4: Jotti Verbruggen

De meest recente liefde in het leven van Wesley luistert naar de naam Jotti Verbruggen (27). Jotti is voormalig Miss Elegantie, een Miss verkiezing in België. De knappe Belgische is influencer van beroep en ontsnapte in 2017 ternauwernood aan de dood nadat er een brand uitbrak in haar woning. Jotti deelde regelmatig Instagram Stories waarop ze te zien was met Sneijder. Inmiddels heeft ze bevestigd een tijdje te hebben gedatet met Sneijder, maar dat het nu over is tussen de twee. Gemiste kans Wesley!

Jotti Verbruggen, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Jottiverbruggen
Jotti Verbruggen, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Jottiverbruggen

ook interessant

Gokken op voetbalwedstrijden is razend populair, maar niet alleen bij voetbalkijkers. Ook voetballers zelf zetten wel eens wat...

De spits Antonio Cassano bevestigt maar weer eens het cliché dat Italianen onverbeterlijke casanova’s zijn. De aanvaller, die in...

Niet alleen de Klassieker zelf verliep vandaag nogal timide, ook de Feyenoord-fans hielden zich gedeisd. Dat was ook...

Johan Derksen neemt zelden een blad voor de mond, maar meestal houdt de besnorde analist zich wel in...

Arsenal ging gisteren met 6-3 ten onder tegen Manchester City. Mesut Ozil was daar niet blij mee en...

Een lijst van de lelijkste voetbalshirts allertijden. Er hebben namelijk flink wat lelijke voetbalshirts in de loop der...