Search
Close this search box.
Emma Heesters is de vriendin van Wesley Hoedt

Dit is Emma Heesters, de ex-vriendin van Wesley Hoedt

Jarenlang was Wesley Hoedt de vriend van Emma Heesters, die zelf aan de weg timmert als zangeres. Dat doet ze niet onverdienstelijk, want Emma heeft meer dan vijf miljoen volgers op YouTube. Maar de voetballer heeft haar bedrogen en dus is het nu uit tussen de twee.

Hoe Wesley (27) en Emma (26) elkaar hebben gevonden? We zouden er graag een romantisch verhaal van maken, maar Wesley wist gewoon in Emma’s DM te sliden. Dat gebeurde na een weddenschap met een vriend, die dacht dat Emma toch niet zou antwoorden.

Emma Heesters ex-vriendin Hoedt
© Instagram

Nou, wel dus! Van het een kwam het ander en de twee hadden jarenlang een relatie. Emma was zeker niet Wesley’s eerste vriendinnetje, want hij heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie.

Na wat omzwervingen in Italië en Engeland kwam de verdediger in Brussel terecht, bij Anderlecht. Emma bleef in Nederland. Die lange afstandsrelatie heeft het liefdeskoppel parten gespeeld, want Emma is niet de enige dame bij wie Wesley graag in de DM’s slide. Er doken chats op met andere dames, waarin de voetballer ook niet schuwt een blootfoto door te sturen.

Daarop volgde een keiharde fittie: ze ontvolgden elkaar en er werden gezamenlijke foto’s van Insta verwijderd. Die waren vervolgens weer even snel terug, waarop Emma bij Reality FBI tekst en uitleg gaf: “Ja, we hadden net even ruzie, wat iedereen weleens heeft in een relatie. Het is alweer goed. We zijn gek op elkaar en het is jammer dat iemand daar niet mee om kan gaan.”

De afgelopen maanden bleven er echter foto’s op de juicekanalen verschijnen van Hoedt flirtend met andere vrouwen. Sterker nog, hij zou Emma ook meermaals bedrogen hebben. En de zangeres laat een hoop over zich heen gaan, maar dat gaat zelfs Emma te ver. Op internationale vrouwendag maakte ze bekend dat zij en Wesley uit elkaar zijn. “Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hebben gehad”, schreef ze op Instagram.

Enfin, dit is Emma Heesters, de ex-vriendin van Wesley Hoedt:

Ex-vriendin Wesley Hoedt
© Instagram
Emma Heesters, ex-vriendin Hoedt
© Instagram
Ex-vriendin Hoedt
© Instagram
Dit is de ex-vriendin van Hoedt
© Instagram

ook interessant

Pim Blokland, lid van de raad van commissarissen bij Feyenoord, is blij met het resultaat dat Feyenoord afgelopen...

Suzanne Schulting schreef gistermiddag geschiedenis met een gouden plak op de 1.000 meter shorttrack en dompelde heel Nederland...

Ons Koninklijk Huis heeft duidelijk nog wat internationale marketing nodig. De gouden medaille van windsurfer Dorian van Rijsselberghe leverde hem...

Hij mag dan gedegradeerd zijn met zijn club Barnet, aan vrouwen heeft Edgar Davids nooit een gebrek. Eerder...

Mario Balotelli en het Belgische model Fanny Neguesha zijn uit elkaar. Italiaanse media melden dat de breuk tussen...

Het grote ‘Mens Erger Je Wel’ voetbalspel dat VI introduceerde is vanaf 19 mei 2014 te koop bij...