Search
Close this search box.
Beth Mead is de vriendin van Miedema

Dit is Beth Mead, de vriendin van superspits Vivianne Miedema

Over powerkoppels gesproken! Vivianne Miedema en Beth Mead spelen bij Arsenal de sterren van de hemel, en ook buiten het veld spatten de vonken er vanaf. Beth Mead is de vriendin van Miedema. Ze hadden allebei al eerder een relatie met een bekende voetbalster.

Beth Mead en Vivianne Miedema
© Instagram

Vivianne was lang samen met Lisa Evans, ook een oud-teamgenoot van Arsenal. Beth legde het aan met een andere Oranje Leeuwin: niemand minder dan Daniëlle van de Donk. Ook zij speelde voor Arsenal, maar toen Van de Donk naar Olympique Lyon verkaste, leek er gelijk een einde te komen aan haar relatie met Beth.

Leidt dat dan niet tot scheve gezichten, al die romantische koppeltjes in de kleedkamer? Dat weerspreekt Beth tegenover The Times. “Ik heb drie relaties met voetbalsters gehad, voor mij is het heel normaal”, stelt ze. “In het vrouwenvoetbal is het eigenlijk nooit onderwerp van gesprek, we zijn niet anders gewend dan dat er stelletjes in de kleedkamer zijn. Natuurlijk zijn er wel eens ruzies of spanningen, dat zal ik niet ontkennen, maar we weten heel goed hoe we werk en privé gescheiden moeten houden.”

Van haat en nijd lijkt inderdaad geen sprake: zowel Mead als Miedema hebben op Instagram de vakantiefoto’s met hun exen laten staan. Daar zouden heel wat bekende (ex-)koppeltjes een voorbeeld aan kunnen nemen.

Beth viel vooral op tijdens het afgelopen EK, waar ze met belangrijke doelpunten een groot aandeel had in de toernooizege van Engeland. Beth (27) is net als vriendinlief aanvalster, al maakte ze er nog lang niet zoveel als Vivianne (26). De superspits scoorde in september 2022 haar 100e doelpunt voor Arsenal.

Enfin, voor als je haar nog niet kende (lijkt ons sterk): dit is Beth Mead, de vriendin van Vivianne Miedema!

Check alle partners van de Oranje Leeuwinnen hier!

Beth Mead na de EK-winst
© Pro Shots
Beth Mead, vriendin Miedema
© Instagram
Beth Mead, de vriendin van Vivianne Miedema
© Instagram

ook interessant

Hoewel René van der Gijp weer rap aanschoof bij Voetbal Inside, heeft de plotselinge dood van zijn levenspartner Danielle Sijthoff...

Een paar minuten voordat hij zijn ja-woord geeft aan zijn aanstaande vrouw wil Dicky Groom toch nog even...

Volgens de laatste berichten was hij samen met de beeldschone hockeyster Maxime Pourquié, maar Max lijkt zijn zinnen...

De ex-jeugdspeler van Ajax kwam transfervrij van Toulouse. Alles over Branco van den Boomen, van zijn vriendin tot...

Real Madrid is door de Europese voetbalbond UEFA bestraft voor racistisch gedrag van een aantal fans. Daarom zal...

De familie Sneijder-Cabau kreeg gisteren heftig nieuws te verwerken. Een vrijgezellenfeest van een aantal Turkse vriendinnen eindigde in...