Search
Close this search box.
Vriendinnen Steven Bergwijn

Het verhaal achter de twee(!) zwangere vriendinnen van Steven Bergwijn

Dat Ajax-aanvaller Steven Bergwijn doelpunten kan maken weten we, maar ook naast het veld schiet hij raak. Letterlijk. Op het moment dat ex-vriendin Chloe Jay zwanger was van hun eerste kindje, bleek influencer Sem Smit ook in verwachting van Steven. Laten we zijn liefdesleven eens onder de loep nemen.

Hier vind je alle vriendinnen van Ajax!

Chloe Jay Lois houdt van zand
© Instagram

Bergwijn was sinds 2015 samen met Chloe Jay. De liefde tussen deze influencer en de voetballer werd in april 2020 bezegeld met zoontje Saint Stevie Isai. Dat geluk was van korte duur, nadat Chloe erachter kwam dat nóg iemand zwanger was van Steven. Het ging om ene Sem Smit, ook influencer. Oh, oh.

Steven Bergwijn was in de tussentijd al naar Londen verkast, terwijl Chloe Jay in Nederland achterbleef met hun pasgeboren zoontje. Waarschijnlijk was de liefde voor de geboorte al bekoeld, want op hun Instagram-accounts verwezen ze amper naar elkaar. Ook op een foto van de baby-shower was Steven nergens te bekennen.

Sem Smit is nu de vriendin van Steven Bergwijn

Extra pijnlijk voor Chloe: de zwangere Sem verhuisde met Steven mee naar Londen. “Steven’s oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde Sem aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.”

Maar nu Sem en Steven weer in Amsterdam zijn gaat het moeizaam. Volgens juicekanaal Marwajuice hadden de twee om een tijdelijke breuk, omdat Bergwijn regelmatig vreemd zou gaan. Je verwacht het niet! Op het WK in Qatar was Sem wel weer van de partij, mét Bergwijn junior.

Nou ja: hieronder toch wat foto’s van Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn!

Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn
© Instagram
Vriendin Bergwijn
© Instagram
De vriendin van Bergwijn
© Instagram
Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

ook interessant

Hier in Nederland denken we altijd dat het Oranje-centrum volstrekt onbekend is en internationaal gezien weinig potten zal...

De 39-jarige bokser Floyd Mayweather kan aansluiten in dit rijtje ouwe snoeperds: hij zou zijn hart namelijk verpand...

Het kan hard gaan in de racewereld (hihi): amper een dag na het nieuws dat Max Verstappen zijn...

Yvonne Coldeweijer () deelt wekelijks de meest pikante verhalen over bekende Nederlanders. Maar als het over Yvonne zelf...

Het zit Tim Matavz niet lekker dat zijn transfer naar Rubin Kazan niet is doorgegaan, de spits van...

Wesley Sneijder heeft zijn strepen in het voetbal ruimschoots verdiend, terwijl broertje Rodney (26) opviel door zijn vele...