Search
Close this search box.
Vriendinnen Steven Bergwijn

Het verhaal achter de twee(!) zwangere vriendinnen van Steven Bergwijn

Dat Ajax-aanvaller Steven Bergwijn doelpunten kan maken weten we, maar ook naast het veld schiet hij raak. Letterlijk. Op het moment dat ex-vriendin Chloe Jay zwanger was van hun eerste kindje, bleek influencer Sem Smit ook in verwachting van Steven. Laten we zijn liefdesleven eens onder de loep nemen.

Hier vind je alle vriendinnen van Ajax!

Chloe Jay Lois houdt van zand
© Instagram

Bergwijn was sinds 2015 samen met Chloe Jay. De liefde tussen deze influencer en de voetballer werd in april 2020 bezegeld met zoontje Saint Stevie Isai. Dat geluk was van korte duur, nadat Chloe erachter kwam dat nóg iemand zwanger was van Steven. Het ging om ene Sem Smit, ook influencer. Oh, oh.

Steven Bergwijn was in de tussentijd al naar Londen verkast, terwijl Chloe Jay in Nederland achterbleef met hun pasgeboren zoontje. Waarschijnlijk was de liefde voor de geboorte al bekoeld, want op hun Instagram-accounts verwezen ze amper naar elkaar. Ook op een foto van de baby-shower was Steven nergens te bekennen.

Sem Smit is nu de vriendin van Steven Bergwijn

Extra pijnlijk voor Chloe: de zwangere Sem verhuisde met Steven mee naar Londen. “Steven’s oude relatie is over en wij wonen nu samen in Londen”, vertelde Sem aan Privé. “Voor hem en deze nieuwe woonplek heb ik mijn nagel- en haarsalon aan huis op een laag pitje gezet. Ik probeer hier een mooi nieuw leven op te bouwen.”

Maar nu Sem en Steven weer in Amsterdam zijn gaat het moeizaam. Volgens juicekanaal Marwajuice hadden de twee om een tijdelijke breuk, omdat Bergwijn regelmatig vreemd zou gaan. Je verwacht het niet! Op het WK in Qatar was Sem wel weer van de partij, mét Bergwijn junior.

Nou ja: hieronder toch wat foto’s van Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn!

Sem Smit, vriendin Steven Bergwijn
© Instagram
Vriendin Bergwijn
© Instagram
De vriendin van Bergwijn
© Instagram
Sem Smit is de vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram

ook interessant

Het kan soms gebeuren dat je als verdediger de bal op vervelende wijze in eigen doel werkt. Deze...

Johan Cruijff wordt vanmiddag in Barcelona gecremeerd. Het afscheid van de legendarische nummer 14 zal in kleine kring...

Wie is de vriend van Helene Hendriks? En wist je dat ze een drieling is? Vijf dingen die...

De dochter van een coach die in de dug-out gaat zitten als vaderlief op een overwinning afstevent, waar zie...

Ze timmert aan de weg als hockeyer en heeft een bekende geliefde. Feyenoorder Marcus Holmgren Pedersen is de...

Nu het EK 2016 definitief voorbij is, kunnen we de balans opmaken: wat als het Nederlands elftal wel van...