Search
Close this search box.
Vriendin van Rico Verhoeven

De mooie Naomy is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

De kersverse vriendin van Rico Verhoeven is Naomy van Beem. De kickbokser blijft daarmee in de ‘fitte’ hoek, want Naomy werkt als personal trainer. Ze timmert flink aan de weg als ondernemer: naast haar bedrijfje NVB Hustle Hard heeft de schone blondine een eigen personal training-app.

© Instagram

Rico en Naomy (beiden 32 jaar) leerden elkaar kennen via haar werk, maar er gingen al enige tijd geruchten dat ze meer deden dan gewichtheffen. De twee spierbundels werden regelmatig in het wild gespot, en gingen volgens Cosmpolitan ook al samen op vakantie. Bij de première van Rico’s documentaire verschenen ze voor het eerst officiëel hand in hand.

Zowel Rico en Naomy hebben kids uit een eerdere relatie. Drie stuks in het geval van de kickbokser, die hij samen met zijn ex Jacky Duchenne kreeg. De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven heeft zoontje Isaiah, met wie ze samenwoont in Amsterdam .

Naast haar job als personal trainer doet Naomy het ook heel behoorlijk op Instagram: ze heeft ruim 100.000 volgers. Vriendlief Rico doet het met bijna twee miljoen geïnteresseerden net iets beter. We vrolijken je dag graag op met wat foto’s van de vriendin van Rico Verhoeven!

© Instagram
© Instagram

ook interessant

De jongeren onder ons zullen Bo Wilkes kennen van het televisieprogramma Echte Gooische Moeders, de ouderen onder ons...

Samen met Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman is Florine Hofstee het gezicht van het...

Niet iedereen kijkt met plezier naar het EK en volgens vele televisiekijkers maakt het programma Studio France het...

René van der Gijp wordt opa. De vaste gast van het populaire televisieprogramma Voetbal International bevestigt dit tegenover...

NOS-coryfee Toine van Peperstraten nam vorige week afscheid van de omroep waar hij 20 jaar actief was. Dat...

Gakpo is de nieuwe ster van Oranje. Als je de de ouders van Cody Gakpo leert kennen, snap...