Search
Close this search box.
Vriendin Willem II-spits Pavlidis

Willem II-goalgetter Pavlidis neemt prima meisje mee uit Griekenland

We praten veel over Promes, over AZ-talent Boadu, maar Willem II-topschutter Vangelis Pavlidis heeft er net zoveel in het netje liggen. Jep, het is de Tilburgers opnieuw gelukt een doelpuntrijke spits te te vinden. Dit keer komt hij uit Griekenland, al maakte Pavlidis veel tussenstops – bijvoorbeeld bij Borussia Dortmund. Privé schiet hij net zo lekker in de roos als op het veld, om er maar eens een cliché uit te gooien. Dit is de vriendin van Vangelis Pavlidis!

Dit is de vriendin van Pavlidis
© Instagram

Spreek de naam Mariánna Solkidou maar eens hardop uit: het klinkt alsof er een engeltje over je tong piest. En zo ziet de vriendin van Pavlidis er ook uit; als een engeltje. Bloedmooi en uitstekend bij de les, want Mariánna studeerde Accounting & Finance in Thessaloniki. Daarnaast schijnt deze Griekse godin op hoog niveau te volleyballen. Omdat ze op haar Insta met een verjaardagstaart poseert weten we dat ze 21 is. Iets ouder dan haar 20-jarige geliefde.

Maak je maar geen illusies, want aan de social media van zowel Mariánna als Vangelis is te zien dat het dik aan is. Je kunt ‘Mrs. Pavlidis’ in ieder geval in de Tilburgse straten bewonderen, want ze post regelmatig foto’s vanuit Brabantse locaties. Wij hebben een iets tropischere selectie gemaakt. Enjoy!

De vriendin van Pavlidis
© Instagram
Vriendin Pavlidis
© Instagram
Vriendin Willem II-spits Pavlidis
© Instagram
Dit is de vriendin van Pavlidis
© Instagram

ook interessant

De snelste man op aarde, Usain Bolt, is vol lof over het doelpunt waarmee Real-Madrid-speler Gareth Bale de...

De Copa America staat al niet bekend als het meest fijnzinnige toernooi ter wereld en ook tijdens het vieren...

Vandaag stellen we je voor aan de vriendin van Giovanni Troupée: Lisa van Zuylen. Deze beeldschone brunette –...

Laat het maar aan Sylvie Meis over om het internet in rep en roer te krijgen. Om een...

Maxime Lestienne en Jeroen Zoet hebben zich gisteravond misdragen op Stratumseind, een uitgaansstraat in Eindhoven. De politie pakte één...

Puntverlies in de Allianz Arena, dat is dit seizoen eerder regel dan uitzondering. En dus is er sprake...