Search
Close this search box.
De bloedmooie vriendin van Patrick Roest

De bloedmooie vriendin van Patrick Roest

De vriendin van Patrick Roest is zelf geen onbekende op het ijs. Wat heet: haar moeder is niemand minder dan Gunda Niemann! Ken je schaatsgeschiedenis, en je weet dat deze Duitse topper jarenlang medailles pakte op de langebaan. Maar laten we ons nu vooral richten op dochterlief Victoria Stirnemann, de vriendin van Patrick Roest.

Ⓒ Instagram

Roest had al eerder een schaatsliefje, maar de relatie met Martine uit Noorwegen liep een paar jaar geleden op de klippen. In de zomer van 2019 sloeg de vonk tussen Patrick en Victoria over. Bij een romantisch kiekje schreef Victoria: “Eindelijk thuis. Het was fijn om mijn liefde weer een paar dagen te zien”.

Hier vind je alle andere geliefdes van onze Olympische schaatsploeg!

Waar vriendlief al een medaille pakte op de Spelen van 2018, voegt Stirnemann zich nog niet bij de topschaatsers. Ze maakte haar internationale debuut in 2018, met haar legendarische moeder als coach. Dat ze nog geen prijzen pakte is geen schande, want Victoria is nog maar 19, zeven jaar jonger dan Roest (26). Als backup-plan koos ze een tweede carrièrepad: dat van politievrouw (bundespolizei, zoals we op haar Insta lezen).

Roest en Victoria onderhouden dus een langeafstandsrelatie. Patrick woont in Zuid-Holland, zijn geliefde zit in Erfurt. Naar gezamenlijke beelden van het tweetal is het goed zoeken, vooral de laatste maanden. Het is dus maar de vraag of Patrick zijn focus nog op de liefde heeft, of dat de aankomende Winterspelen vooropstaan.

Als dat zo is snappen we dat best, al zouden wij de mooie Victoria zeker niet uit het oog verliezen. Doe je goed, Roest!

Ⓒ Instagram
Ⓒ Instagram
Ⓒ Instagram

ook interessant

Louis van Gaal had het uitstekend naar zijn zin op het eindejaarsgala van Manchester United. De flamboyante trainer...

Maar waar woont Van der Vaart eigenlijk, en hoe zit het met de voetbal-skills van zijn zoon Damian?...

In de Jupiler League heeft SC Telstar een leuke actie bedacht om het Stadion vol te krijgen voor...

Jan Mulder wordt in Nederland nog wel eens als een irritante schreeuwlelijk gezien, maar in België is de...

Een knappe vriendin hebben is leuk, maar er zijn kennelijk grenzen. De Mexicaanse eSporter Douglas Martin was al...

Hij leek op de weg terug na een zware knieblessure, maar Vitessenaar Theo Janssen zakte afgelopen week door...